Driftsättande servicetekniker

Om jobbet

Om företaget

Nokas Teknik är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Nokas Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas

Arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av driftsättning av brandlarm och vill ha en spännande tjänst i ett lyhört och engagerat team, där du har stora möjligheter till professionell och personlig utveckling?

Nu söker vi en driftsättare/servicetekniker för brandlarm till vår kund Nokas Teknik för direkt anställning hos dem. I rollen kommer du att arbeta med allt förekommande så som nyinstallation, driftsättning av mindre samt komplexa brandlarmsinstallationer. Du kommer även att lämna över anläggningar till kund och hålla i utbildningar kring anläggningsskötsel. I rollen kommer du att arbeta tätt ihop med projektledare och andra tekniker ute hos kund.

Din bakgrund

Vi ser att du en dokumenterad erfarenhet som servicetekniker för brandlarm under minst två år. Du har en god datavana och kan hantera Officepaketet med lätthet. Körkort B är ett krav. Det är även meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av passagesystem och larminstallationer.

Personliga egenskaper

Du skall vara van vid att driftsätta brandlarm på ett noggrant och kvalitetsmedvetet arbetssätt. Som person är du en engagerad och nyfiken medarbetare som är mån om att uppfylla kundernas önskan om service och kvalitet. Vidare trivs du med att arbeta i ett team och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.
Jobbfakta

Ring Sally Alverstrand, 0722-541610

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.