Driftledare till nytänkande SUEZ!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll och trivs med ett flexibelt och varierande arbete? Då är tjänsten som driftledare hos SUEZ något för dig!

Om tjänsten
SUEZ är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1 100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder de effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Nu söker de en driftledare till sitt kontor i Trollhättan. Resor kommer att ingå i tjänsten och man besöker med jämna mellanrum deras kontor på Tjörn. Tjänsten innebär ett personalansvar över 13 personer som arbetar med industri-, container- och avfallsområdena. Du kommer arbeta nära transportledaren och stötta avdelningschefen med varierande arbetsuppgifter. I tjänsten kommer du ansvara för:
 • Se till att den dagliga verksamheten fungerar
 • Besöka kunder vid fel/reparationer
 • Säkerställa kostnader med de olika verkstäderna och se till att utrustning och fordon blir servade och reparerade
 • Se över kostnader och effektivisera
 • Ta beslut om kostnader och genomföra uppdrag
 • Ersätta personal vid sjukdom samt genomföra introduktioner av nyanställda
 • Avlasta avdelningschefen och stötta transportledaren
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat i en ledande roll antingen som arbetsledare eller driftledare.
Då du kommer vara en viktigt kontaktperson mot flertalet medarbetare och intressenter så är det viktigt att du har ödmjuk framtoning och ett lösningsorienterad fokus.
Rollen kräver att du är handlingskraftig både genom att se över kostnader och effektivisera men också fatta beslut då det krävs.

Viktigt för tjänsten är:
 • B-körkort och tillgång till egen bil
 • Tidigare erfarenhet av ledarskap antingen som arbetsledare eller driftledare
 • Kunskap i Officepaktet och Excel
 • Meriterande är om du C-körkort eller ADR-kunskap
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
SUEZ har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco och du kommer få en anställning hos SUEZ. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Matthiasson på 031 - 725 45 44.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Tjörn
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Kontakt

Ring Ida Matthiasson, 0317254544

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.