Drift/Support till Millistream i Göteborg

Oddwork Sweden AB · Data & IT · Sista dagen!

Om jobbet

Millistream Market Data är en nordisk leverantör av marknadsdata till den professionella finansmarknaden.

Vi etablerade bolaget 2008 och har utvecklat ett nytt system för insamling och distribution av marknadsinformation baserad på den senaste teknologin. Systemet ger mycket hög prestanda och driftsäkerhet och kan leverera kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga tjänster. Vi är främst inriktade på leveranser av data genom feed, web och filer. Data från nordiska och internationella marknader levereras i realtid, fördröjt eller end-of-day. Vi växer och söker nu en driven person som vill vara med och utveckla bolaget i rollen som Drift/Support!

Om tjänsten som Drift/Support hos Millistream
Som Drift/Support hos Millistream kommer du ansvara för ett brett spann av arbetsuppgifter med betydelsefulla servicefunktioner för såväl kunderna som dina medarbetare. I detta ingår att hantera informationsvalidering, skötsel av driftfrågor och driva projekt inom vår informationsinsamling. Du kommer även vara bolagets ansikte utåt som supporterande kundkontakt.

Det är en stor fördel om du har vana av att jobba med SQL-baserade databaser och även Linux Bash.

Det är en administrativ och kommunikativ roll som innefattar både kundkontakt och internt supportarbete och där grunden för arbetet är såväl service som struktur.

Vi söker dig som...
... är engagerad, serviceminded och som drivs av att arbeta för att effektivisera och utveckla det arbete som Drift/Support innebär! Du inser betydelsen av att ha en central roll i en händelserik arbetsmiljö och har förmåga att arbeta strukturerat även då tempot blir högt! Du har hög social kompetens, är självgående och kommunicerar tydligt och professionellt. Rollen kräver att du är flexibel inför olika sorters arbetsuppgifter och att du tar dig an de uppgifter som behöver hanteras för bolagets bästa. Som person är du strukturerad och lösningsorienterad och stressar inte upp dig när du stöter på utmaningar. Har du en nyfikenhet gällande börsmarknaden är denna tjänsten något för dig!

Vi ser positivt på om du har eftergymnasial utbildning men det är inte en nödvändighet. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för aktiemarknaden och det som Millistream gör! Du tycker det är kul att jobba med det administrativa samtidigt som du drivs av kundkontakt och möjligheten att utvecklas inom bolaget.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Millistream Market Data AB.

Vad Millistream erbjuder dig
Hos Millistream erbjuds du en nyckelroll i ett spännande bolag som verkligen utmanar jättarna på marknaden. Du blir del av ett drivet och inspirerat gäng som jobbar hårt och samtidigt har riktigt kul ihop. Här kommer du att arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön. Du kan läsa mer om Millisteram Market Data här!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Poyan Karimi, poyan@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-10-26

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Administration
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget