Dometic söker Support- och Kvalitetsansvarig till Göteborg

Om jobbet

Vi söker nu

Support- och Kvalitetsansvarig till Göteborg

Vi söker en person som kommer ansvara för teknisk support till våra största kunder som är husvagns/husbilskunder och bilindustrikunder. Du ansvarar för våra kvalitetssystem enligt ISO 9001 och
ISO 14001. Du har direkt kontakt med våra fabriker beträffande garantiavveckling och teknik samt ansvarar för kontakterna med vår internationella serviceorganisation. Du leder och fördelar arbetet för fyra servicetekniker.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Göteborg och en del av arbetet utförs ut hos våra kunder i Sverige, i nära samarbete med våra tillverkningsenheter i Europa och Asien.

Profil
Du har ett starkt affärsintresse och en utåtriktad läggning med förmåga att skapa relationer och sätta kunden i fokus. Eftersom arbetet är självständigt är det viktigt att du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att själv se lösningar och utvecklingsmöjligheter. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper:

Du har högskoleutbildning och/eller dokumenterad erfarenhet av en motsvarade position och kan arbeta självständigt och noggrant. Du är flexibel och beredd att hoppa in och ta fullt ansvar när så erfordras. Du har
dessutom:

Ø Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Ø Goda datakunskaper

Ø Kunskap i i tyska är meriterande

Ø Kunskap i Microsoft Dynamics AX är meriterande

Ø Kunskap i Microsoft Navision är meriterande.

Ø Du har körkort.

Vi erbjuder
ett utvecklande och intressant arbete i ett av de marknadsledande bolagen i branschen med ambitiösa tillväxtmål och med starka och långa relationer till sina kunder.

I denna rekrytering samarbetar vi med AddSell Rekrytering. För mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Örtendahl på 0709-95 23 20

Din ansökan mailar du till johan.ortendahl@addsell.se Skriv Support- och Kvalitetsansvarig Dometic i ämnesraden
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundservice
Kundtjänst
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Dometic Scandinavia AB levererar komfortprodukter och komponenter som kylskåp, kylboxar, värmare, elektronikutrustning, AC-aggregat, fyllstationer, reservdelar och verkstadsutrustning till bilindustrin, husvagns/husbilsbyggare, bilimportörer, båtvarv, verkstäder och tillbehörsbutiker.
Vi är idag 47 medarbetare i Sverige. Vi ingår i Dometic Group som finns representerade med egna bolag i mer än 100 länder över hela världen och har en årsomsättning på över elva miljarder svenska kronor.