Distriktsansvarig säljare Väst.

Om jobbet

Uppsökande försäljning via förbokade kundbesök med demonstrationer av företagets produkter hos kund eller på kunds arbetsplats. Du ansvarar själv för all kundkontakt och bokar dina kundbesök under en dag/vecka. Du kommer att arbeta 4 dagar i veckan ute på distriktet som sträcker sig från Halmstad i söder till norska gränsen i norr och ca 15 mil inåt land. Arbetet kommer att innebära 1-3 övernattningar var vecka. Du kommer även att deltaga på de mässor som vi är representerade på.
Vi tror att du är 20-30 år och bor inom distriktet. Du tycker om att arbeta mot högt ställda mål och är duktig på att självständigt planera dina arbetsdagar. Meriterande är om du haft tidigare arbeten inom byggsektorn, byggmaskinsuthyrning eller som säljare till densamma. Du skall ha minst körkortsbehörighet B och skall vara van att arbeta i office programmen. Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift krävs samt om du även kan finska så är detta en klar merit. Lönen kommer att bestå av dels en fast månadslön samt en provisionslön baserad på försäljningen. Vi kommer att tillhandahålla företagsbil och övriga redskap som krävs för att du skall kunna utföra ett gott arbete.
Jobbfakta
Ort
Partille
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Mejla eller ring Jan-Henrik Svensson, 0725591200

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Strong Sverige AB ägs till största del av det i Finland marknadsledande bolaget i detta segment Strong Finland Oy. Företaget tillverkar och säljer byggdammsugare, luftrenare, skivtorkar och avfuktningsutrustning till byggsidan. Våra viktigaste kunder är byggmaskinsuthyrare, saneringsföretag, betonghåltagare och vanliga byggföretag. Den svenska avdelningen har sitt säte i Småländska Älmhult och har här lager och kontor för de svenska, norska och danska marknaderna. Samtliga maskiner som vi saluför tillverkas inom EU och till största del i norden för att kunna hålla den högsta kvaliten på marknaden.