District Account Manager

Telenor · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

District Account Manager

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt inom försäljning och kundrelationer. För dig som vill arbeta i en digital värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.

På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som District Account Manager på Telenor?
Som District Account Manager ansvarar du för att skapa tydliga resultat inom vår företagsförsäljning. Du driver och utvecklar ett av våra största partner-distrikt och ökar därmed försäljningen av Telenors produkter och tjänster i distriktet. Du har lätt för att få med dig andra och är van vid att skapa nya relationer, vilket hjälper dig i den del av ditt jobb som innebär att identifiera och få med sig nya partners.

Du får...

En utvecklande roll som ger dig chansen ta eget ansvar och påverka mycket.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
  • Säljerfarenhet
  • Erfarenhet av att leda andra
  • Telekomerfarenhet är ett måste
Det är också bra om du:
  • Har utbildning inom försäljning och/eller indirekt försäljning
  • Har vana av att göra presentationer
Som person är du resultatorienterad och ansvarstagande och du tar initiativ. Du skapar nätverk och relationer och övertygar andra med hjälp av din effektiva kommunikation. Du samarbetar mycket bra med andra, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter, och ger stöd till andra så att ni kan nå gemensamma mål.

Vill du skapa framtiden med oss?Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort:Göteborg

Anställningsform:Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Jonas Lundqvist, rekryterande ledare, 073-425 26 96, eller Jonas.Lundqvist@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Business ansvarar för försäljning av heltäckande kommunikationslösningar till företagskunder och offentlig sektor. Med kundens upplevelse i fokus och högsta affärsnytta erbjuder vi mobil och fast telefoni, datakommunikation, driftstjänster och Cloudtjänster.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var