Digitalt ansvarig

Om jobbet

Miljonlotteriet har spännande år framför sig och du blir en viktig spelare i den digitala utvecklingen.

Arbetsuppgifter

Din huvuduppgift är att arbeta med strategier för att utveckla webben och öka inflödet till miljonlotteriet.se. I arbetet analyserar du kundernas digitala beteende och genomför projekt för att förbättra kundupplevelsen samt öka försäljningen. Du arbetar för att stärka varumärket och för att följa marknadens efterfrågan på ett digitalt utbud i spelbranschen.

Då rollen är ny får du möjlighet att själv forma tjänsten, du gör det med gedigen kunskap och en stor dos kreativitet. I projekt som du driver arbetar du till stor del också operativt men tätt tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen. Utöver dessa samarbeten har du också nära dialog med försäljningsavdelningen, IT-avdelningen och med extern mediebyrå samt digital byrå där du är kravställare och beställare.

Vem är du?

Vi söker dig som har operativ erfarenhet inom området och som har förmågan att se helheten vad gäller det digitala. Du trivs i en föränderlig miljö där du själv är högst delaktig i den utveckling som sker. Du har också:
  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning, exempelvis inom marknadsföring, IT, digital management
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete med digital marknadsföring
  • Grundläggande kunskaper i HTML
  • Grundläggande förståelse för Google Analytics, SEM och SEO
  • Erfarenhet av en beställande position till extern byrå
Med fördel har du arbetat på strategisk nivå sedan tidigare samt har erfarenhet av projektledning.

Som person är du mycket drivande och handlingskraftig och trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Du har ett perspektiv där du ser till hela produktsortimentet och alla kanaler vad gäller digital marknadsföring. Vidare är du specialist på det du gör samtidigt som du är teammänniska och har den struktur som krävs för att leda ett projektteam. Du trivs när det händer mycket omkring dig och arbetar bäst i högt tempo.

I denna rekrytering samarbetar Miljonlotteriet med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Sjösvärd på 0723-085 300. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 31e oktober.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges ledande spelföretag. De erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo och andra förströelsespel digitalt. Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har de bidragit med mer än 1,8 miljarder kronor.