Digital marknadsförare till Axonkids i Göteborg

Om jobbet

Vill du vara del i ett expansivt, dynamiskt företag med fokus på den internationella marknaden? Är du en kreativ, engagerad och strukturerad person som brinner för kommunikationsarbete i digitala kanaler? Axonkids är inne i en spännande, expansiv fas och söker nu marknadsansvarig med ansvar för digitala kanaler och innehållsutveckling.Välkommen med din ansökan redan idag då urval kommer ske löpande!

Arbetsuppgifter

Rollen som digital marknadsförare innebär stora möjligheter för dig med rätt kompetens och ambition. Du kommer i nära samarbete med en marknadskoordinator ansvara för all kommunikation inom företaget. Vi söker dig som vill arbeta dedikerat med att skapa och köpa in sökoptimering, produktion av content och företagets PR. Ditt jobb är väldigt fritt men du måste ha stort intresse av att utveckla det digitala.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Helhetsansvar för Axonkids kommunikationsarbete i digitala kanaler
  • Utveckla och stödja nätverk av socialmedia redaktörer internationellt
  • Ansvar för budget och tidsplan
  • Utveckling av innehåll och funktion
  • Ansvara för event, mässor och PR aktiviteter
  • Ansvar för ambassadörsprogram
  • Delta i övrigt marknads- och kommunikations arbete
  • Utveckla Axonkids webbplats
Utbildning/erfarenhet

Du som söker har en teknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning marknadsföring. Du har 2-5 års arbetserfarenhet inom digital kommunikation och marknadsföring. Vi ser gärna att du har erfarenhet från web, sociala medier, SEO/SMO och PR. Erfarenhet av arbete i Wordpress är meriterande. Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt. Du som söker bör vara kommunikativ och bra på att upphandla och sköta externa relationer. Rollen kräver att du är van vid att arbeta självständigt och argumentera för dina idéer och motivera andra. Du är också en god skribent med förmåga att skapa innehåll som både är pedagogiskt och säljande. Som person är du kreativ, analytisk, strukturerad och uthållig. Du behöver behärska svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Axonkids är ett svenskt bolag som designar, utvecklar, producerar och marknadsför bilbarnstolar på en internationell marknad. Vi sätter alltid säkerheten i första rummet, vi brinner för att skapa produkter som ökar säkerheten för barn. Vi drivs framåt av detta i vår produktutveckling, vår kommunikation och vårt erbjudande. Säkerhet är vår kärna och själ. Vi är öppna och positiva till medarbetare, samarbetspartner och kunder, ser varje relation som en möjlighet. Vår vision är att allt resande med barn ska vara säkert. Vi är tydliga med våra värderingar, säkerheten i första rummet, öppenhet och perfektion. Axonkids arbetar på flertalet Europeiska marknader och verksamheten i Sverige befinner sig i en expansiv fas. Huvudkontoret är i Göteborg och i december flyttar vi in i nya trivsamma lokaler i Örgryte.