Digital kommunikatör med fokus på content marketing!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare arbetat som digital kommunikatör med fokus på produktion av innehåll? Då är tjänsten som digital kommunikatör på Stena Fastigheter något för dig!

Om tjänsten
Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. De äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 500 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser. Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval. Som digital kommunikatör ingår du i Stena Fastigheters kommunikationsavdelning. Den består av kommunikationschef, kommunikatör och marknadsstrateg. Du kommer att arbeta med att stärka deras digitala närvaro och möta kundernas behov. Framförallt kommer du att arbeta med att producera innehåll, underhålla och utveckla alla Stenas Fastigheters digitala kanaler, såsom deras externa webbplats, sociala medier och intranät. Detta är tjänsten för dig som vill växa med uppgiften och utvecklas. Din roll innebär:
 • Du producerar självständigt innehåll anpassat till Stena Fastigheters digitala kanaler och deras målgrupper i form av text, bild och film enligt framtagen plan
 • Du hittar intressanta nyhetsvinklar bland allt som händer hos Stena Fastigheter inom t ex nyproduktion, hållbarhet och boendefrågor
 • Du utvecklar innehållet på den externa webbplatsen och deras intranät
 • Du deltar i arbetet med att planera, genomföra och utvärdera deras insatser enligt framtagen strategi för digitala kanaler för att stärka deras digitala närvaro
 • Du sköter annonsering i sociala medier samt håller dig i ajour vad gäller utvecklingen av nya annonskanaler
 • Du driver utvecklingsprojekt i deras plattformar för att förbättra och förenkla för de som jobbar i verktygen
 • Du stödjer andra delar av organisationen att hitta rätt digitala kanal att synas i
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis journalistik, media, kommunikationsvetenskap eller sociala medier. Vidare har du goda kunskaper i webbpublicering, plattformar för sociala medier och program för bildredigering. Din erfarenhet av arbete som skribent med fokus på att skapa innehåll för digitala kanaler gör att du är rätt person för denna tjänst! Det här ett jobb för dig som är självgående, kreativ, nyfiken och är snabb på att nosa upp trender och förändringar i vår omvärld i sociala medier. Det är en stor fördel om du gillar form och design samt är intresserad av att själv producera film.

Viktigt för tjänsten är:
 • tidigare erfarenhet av liknande arbete med fokus på produktion av innehåll
 • tidigare arbetat med planerat innehåll samt med uppföljning och utvärdering
 • du är en vass skribent som kan hantera både små och stora uppdrag
 • du har en förmåga att se till helheten och dess delar
 • du är strukturerad, driven, tar egna initiativ och är driven
 • har en analytiskt förmåga samt strategiskt tänk
 • office-programmet
 • adobe-programmmet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Stena Fastigheter har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Fahlström på 031-725 45 08.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation

Ring Alexandra Fahlström, 031-725 45 08

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.