Detaljmontör

Om jobbet

Information om uppdraget

Söker du en varierande roll inom produktion? Har du tidigare erfarenhet från detaljmontering? Kan du dessutom börja omgående kan du vara den vi söker!
StudentConsulting söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta med montering av mindre komponenter i en varierad roll. Vår kund är placerad på Hisingen och är en leverantör av fartygs- och båtprodukter som behöver utöka sitt produktionsteam.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Montering av mekanik och elektronik
  • In och utleveranser
  • Lagerplock och packning
  • Bokning av frakter
  • Inventeringar
Tjänsten passar dig som vill arbeta i team med varierande arbetsuppgifter och som har ett intresse för båtar och marina applikationer. Det är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund som konsult. Omfattningen är heltid, med arbetstider 7-16. Uppdraget startar omgående och fortlöper tillsvidare.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha erfarenhet av produktion sedan innan. Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av detaljmontering
  • Har kunskap inom elektronikmontering
  • Har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Är obehindrad i det svenska och engelska språket
  • Har körkort
Det är även meriterande med truckkort. För att trivas hos vår kund ser vi att du som person är självgående och själv driver på arbetet. Du bör vara noggrann då monteringen är av detaljer. Detta innebär även att det är viktigt att du värdesätter kvalitet på ditt arbete. Då du kommer vara en del av ett team är det också viktigt att du är samarbetsvillig och tycker om att arbeta i grupp.

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser? Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt. Låter det intressant? Sök då på en gång, vi gör ett löpande urval!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!