Demand & Supply Planner till internationella Beiersdorf!

Om jobbet

Vill du jobba med logistikplanering som påverkar tusentals konsumenter varje dag? Hos Beiersdorf får du möjlighet att utveckla logistikflöden för den nordiska marknaden med produkter för varumärken som NIVEA, Eucerin, Hansaplast och Atrix. Drivs du av att ständigt utveckla processer som påverkar både ditt och andras arbete? Ta då chansen och sök tjänsten som vikarierande Demand & Supply Planner hos Beiersdorf just idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Beiersdorfs räkning en Demand & Supply Planner för ett 1-årigt vikariat med mycket goda chanser till förlängning!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beiersdorfs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Beiersdorf.

Arbetsuppgifter

Som Demand & Supply Planner kommer du ingå i ett team på 17 personer där du ansvarar du processen för prognostisering av Beiersdorfs olika produktgrupper. Din prognos används som underlag för den nordiska S&OP processen samt för leveransplaneringen och för att optimera service- och lagernivåer.

För att säkerställa efterfrågan från marknaderna är du i tät kontakt med marknadsfunktionen samt försäljningsorganisationen i respektive land i Norden. Du ansvarar för prognostisering genom produktens hela livscykel och är en aktiv och drivande del av arbetet runt infasning och utfasning. Du både deltar i och driver projekt kring förbättringar inom Supply chain samt ansvarar för relevanta KPI:er som lagernivåer och servicegrad till kund.

I rollen har du stor möjlighet att göra skillnad, du arbetar nära affären och får många kontaktytor såväl i Norden som internationellt. Koncernspråket är engelska.

Vi söker dig som
  • Erhållit en högskoleexamen inom ekonomi eller teknik, gärna med inriktning logistik eller supply chain.
  • 1-3 års erfarenhet från liknande roll inom supply chain
  • Goda kunskaper i MS Excel och av affärssystem, (SAP är meriterande)
  • Du är obehindrad i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Det är också meriterande om du besitter kunskaper i andra nordiska språk.
Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av produktionsplanering.
Som person drivs du av att få praktisera din analytiska förmåga, med målet att skapa proaktiva förbättringar för processerna. Att se till helheten när du arbetar med dina processer faller sig naturligt för dig. Du drivs av att arbeta med goda strukturer för både dig själv och dina kollegor, med målet att ge er bästa möjliga förutsättningar för kommunikation och utveckling.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, vikariat
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Beiersdorf är ett globalt hudvårdsföretag med mer än 150 dotterbolag och över 17000 anställda världen över. Vår internationella framgång bygger på starka varumärken inom hudvård. I norden är vår framgång baserad på våra starka varumärken NIVEA, Eucerin, Hansaplast, Atrix och Dubbeldusch. Beiersdorfs vision är att vara nummer ett inom hudvård i världen. Vi strävar efter en hållbar tillväxt och lönsamheten. Nyckeln till vår framgång är våra anställda; som har en passion för våra konsumentvarumärken, produkter och en entreprenörsanda för att hjälpa oss att överträffa våra mål. För mer information, se www.beiersdorf.se