Deltidstjänst på dagtid (cirka 40-50 %) inom IT-support

Om jobbet

Till vår konsultverksamhet söker vi dig som söker ett deltidsarbete att kombinera med ett annat arbete, föräldraledighet, studier på distans eller ett eget företag. Vi söker nu duktiga IT/teknikintresserade personer som har möjlighet att ta sig an en ny utmaning på cirka 50%, dagtid (kontorstimmar och över lunch).

Adecco IT driftar en servicedesk som hanterar tekniska ärenden från interna kunder (främst via telefon och mail). Under Januari månad kommer vi att behöva extrahjälp att stötta denna funktion och ser gärna att du kan jobba extra mycket under denna månad. För att trivas i denna roll känner du dig hemma med Windows plattformar, älskar att ge service och att lösa problem. Har du ett brinnande intresse för IT och att arbeta i en fartfylld miljö så är detta något för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att hjälpa till att supportera ett brett spektra användare med enklare IT- frågor såsom; användar- lösenordshantering och kontoadministration/behörighetsadministration. Du kommer att arbeta på en servicedesk i ett stort och sammansvetsat team i en öppen arbetsmiljö. Tjänsten är en deltidstjänst och vi ser gärna att du vill stanna långsiktigt i den här rollen.

Vem trivs här?
För att trivas som supporttekniker hos vår kund har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service. Du har någon form av teknisk/IT-teknisk utbildning med dig i bagaget. Du brinner för att hjälpa användare via telefon och strävar alltid efter att ge service av bästa kvalitet och det glimtar till i ögat när ärendet är korrekt slutfört och användaren är nöjd. Då allt dokumenteras på engelska är det viktigt med goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Mer information finner du på www.adecco.se.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsterna ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan gör du via formuläret/länken som du finner nedan. Var noga med att bocka i att du är intresserad av extrajobb/studentjobb/deltidsjobb när du gör din registrering.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.