Deltidsjobb som biluthyrare!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Student Consulting söker nu flexibla och serviceinriktade studenter som är intresserade av att jobba deltid som biluthyrare.
Arbetet kommer innebära service direkt mot kund där man ansvarar för bokning av hyrbilar via disk. Arbete kommer även innebära arbete med bilvård, där du har arbetsuppgifter som besiktning av fordon, tvätt, och leverans av fordon.

Du kommer vara anställd av Student Consulting och arbeta ute hos vår kund, delvis på Landvetter samt i centrala Göteborg. Uppdraget ses långsiktigt så vi ser gärna att du har 2 år kvar på dina studier. Arbetstiderna kommer vara skiftande under både vardagar och helger, då de olika stationerna har varierande öppettider.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är en person med hög känsla för service. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vidare är du en stresstålig person som har en förmåga att effektivt växla mellan olika typer av arbetsuppgifter. Ett krav för tjänsten är att du har haft körkort B i minst 1 år. Egenskaper vi värdesätter högt är noggrannhet, flexibilitet samt förmågan att arbeta självständigt efter givna ramar men också att kunna samarbeta med andra. Att du har en bred social kompetens är viktigt då du arbetar med service och dagligen möter människor i arbetet. Goda engelskakunskaper är ett krav. Känns detta intressant? Tveka då inte, ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!