Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Just nu söker vi dansktalande kundtjänstmedarbetare för vår kund i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du ingå i ett glatt och driven team. Med telefon, mail och chatt som arbetsredskap kommer du finnas tillgänglig för kunden. Via inkommande samtal bemöter du kunden på ett trevligt och hjälpsamt sätt. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har gymnasiekompetens men störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Har du tidigare arbetat inom kundservice eller liknande serviceyrke är detta meriterande. Du har god datorvana och kan snabbt sätta dig in i nya system. Du har goda kunskaper inom det danska språket.

Dina egenskaper

Som person brinner du för att ge god service. Du är nyfiken, positiv och framåt och är mån om att säkerställa att din kund är nöjd. Du finner glädje i att hjälpa andra och med trevlig attityd är du en bidragande lagspelare. Vidare har du en ödmjuk ton och känner stor lojalitet och engagemang för ditt arbete. Du är tålmodig och trygg i dig själv.

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Johansson på nummer 0729 889424.

Ansökningsprocess

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.