Däckmontörer sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu ett antal däckmontörer för däckbyten inför säsongen då vi övergår från sommardäck till vinterdäck. Arbetet är på heltid under 4-6 veckors tid med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda till måndag-fredag, men under 3 lördagar när efterfrågan är som högst på däckbyten kommer man även jobba övertid 10-14 på lördagar.

Arbetsuppgifterna kommer främst vara däckbyten men övriga uppgifter så som balansering, framtagning, tvättning och inlagring av däck kan också förekomma. Du blir anställd av Uniflex och arbetar hos en av våra kunder i Göteborg.

Kravprofil:
  • Fordonstekniskt intresse (kanske mekar du med bilen hemma?)
  • Service-minded och kan prata med kunder
  • Stresstålig och van att arbeta under tidspress
  • Körkort är ett krav då du kommer behöva hjälpa kunder att köra in deras bilar i monteringshallen
Meriterande:
  • Erfarenhet av däckmontering/balansering sedan tidigare
  • Erfarenhet utav programmet DäckData
  • Fordonsteknisk utbildning
Personliga egenskaper

Vi ställer stora krav på att du är rätt som person för den här tjänsten. Och din personlighet och fordonsintresse kommer väga tyngre än flera års erfarenhet i branschen.

Då du kommer att arbeta under branschens högsäsong är det även viktigt att du är beredd på att jobba i ett högt tempo med ett tungt arbete.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.