Customer Experience-ansvarig till Inkassogram!

Om jobbet

Vill du vara med och förändra inkassobranschen och vara en del av ett fintech-bolag? I så fall ska du läsa vidare om den här tjänsten som Customer Experience-ansvarig hos Inkassogram!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Inkassograms räkning en medarbetare som ska ansvara för deras Customer Experience.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inkassograms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Inkassogram.

Arbetsuppgifter

Inkassogram är en unik, onlinebaserad inkassotjänst som hjälper Sveriges företag, organisationer och myndigheter att få betalt enklare och snabbare än med traditionell inkasso. Konceptet går ut på en enklare och schysstare påminnelse- och inkassotjänst som är gratis och alltid tillgänglig att använda för kunden.

Din roll som Customer Experience-ansvarig består av att ge Inkassograms nya och befintliga kunder service i världsklass. För dig kommer utringningsaktiviteter och kampanjer mot nya kunder vara ett stort fokus. Du kommer även att ha kontakt med befintliga kunder via telefon för att följa upp och säkerställa att de har kommit igång ordentligt med användning av tjänsten men även för att mottaga kundens feedback om upplevelsen av tjänsten. Du är också med och bidrar i selektering av kundsegment för att identifiera rätt målgrupper för Inkassogram.

Det här är en roll för dig som trivs med att ha kontakt med många olika typer av människor. Du är inte rädd för att lyfta luren och för dig är det självklart att ge service i världsklass. Du är kommunikativ och duktig på att förstå kundernas verksamhet ur ett ekonomiskt perspektiv och du har lätt för att identifiera deras behov. Inkassogram vill att du ska vara med på en spännande resa och tillsammans med dina kollegor fortsätta driva företaget mot nya höjder i en expansiv fas. Tillsammans kommer ni vidareutveckla och optimera Inkassogram och ha spännande karriärmöjligheter framför er.

Vi söker dig som
  • har arbetat i en säljande och serviceinriktad roll tidigare, gärna med telefonen som främsta redskap.
  • har studerat ekonomi och har en god förståelse för företagsekonomi
  • har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom inkassobranschen.

Inkassogram söker dig som är driven och förtroendeingivande mot deras kunder då fokus kommer ligga på att skapa goda kundrelationer. För Inkassogram är det viktigt med balansen mellan att vara framåt och säljande men också ha en lugn och inkännande approach mot kunderna. Deras produkt differenierar sig från konkurrenters och därför skiljer sig även deras stil från den klassiska försäljningsstilen. Vidare är du som person lösningsorienterad och resultatinriktad. Du ska klara av att arbeta i ett högt tempo och vara bekväm med att ta ett stort eget ansvar. Du är självgående och en god lagspelare som gärna jobbar i ett sammansvetsat team. För dig är det viktigt att vara innovativ och vilja ligga i framkant både vad gäller service och teknik. Du vill vara med och bidraga i en expansiv fas.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Grundlön + provision
  • Placering: Lilla Bommen, Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Jonna Berglöv, 031-3523392
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Inkassogram är en unik och onlinebaserad inkassotjänst som hjälper alla företag och organisationer att få betalt för sina förfallna fordringar. Tjänsten är gratis att använda och Inkassograms förstjänst är de lagstadgade avgifterna och räntan som påförs kapitalskulden/kapitalbeloppet mot fakturamottagaren. Vi hjälper Sveriges företag, organisationer och myndigheter att få betalt enklare och snabbare än med traditionell inkasso.

Vi är ännu så länge ett litet men tajt gäng. Vi tror att vi får det bästa resultatet med en bra mix av människor där vi låter våra olika erfarenheter och kompetenser bli en tillgång. Det som förenar oss är vårt brinnande engagemang i att skapa den bästa inkassoupplevelsen för Sveriges företag och deras kunder. För att trivas hos oss tror vi att du är en person som bjuder på dig själv och din kunskap och som också är villig att lyssna på andras erfarenheter. Vår verksamhet är hårt styrd av olika lagar och tillståndsvillkor. Det gör att vi också måste vara mycket noggranna när vi utvecklar nya tjänster. Känner du igen dig i detta så är det stor chans att du passar hos oss.