Customer Care

Om jobbet

VI SÖKER EN DRIFTIG MEDARBETARE SOM VILL VARA MED OCH SKAPA DEN BÄSTA CUSTOMER CARE AVDELNINGEN I BRANSCHEN.

Är du en driven administratör och doer som älskar att skapa mervärde och bygga relationer? Om ja, då kan detta vara en tjänst för just dig! Ports Group erbjuder dig en högst utvecklande tjänst som medarbetare på avdelningen Customer Care.

OM TJÄNSTEN
Ports Group söker nu fler kundtjänstmedarbetare till vårt huvudkontor i Mölnlycke företagspark, precis utanför Göteborg, endast 9 minuter med buss från Korsvägen som stannar precis utanför dörren. Customer Care avdelningen skall arbeta med att utveckla våra kundrelationer och bistå kollegorna på våra kontor i Göteborg, Stockholm och inom kort även Malmö.

I rollen arbetar du mot företagskunder från hela världen. Ports Group befinner sig i en spännande fas med stor tillväxt och nya ägare och du kommer att få möjlighet att vara med på denna resa! Vi är ett prestationsinriktat företag med högt i tak och bra gemenskap som präglas av kreativitet och konsultativt förhållningsätt till sälj.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundtjänstmedarbetare bistår du företagets kunder och medarbetare med allt från fakturafrågor till uppsättning av tekniska tjänster. Ports Group har en gedigen kundstock som vi är mycket måna om. Därför kommer du aktivt arbeta med att underhålla och skapa mervärde och långsiktiga lösningar. Ett mycket viktigt uppdrag. Du bistår våra kunder och kollegor via mail, chatt och telefon.

Ports Group erbjuder mycket internutbildning och det finns på sikt möjlighet att avancera till andra roller man visat extra intresse för.

VI SÖKER DIG SOM
Har några års arbetslivserfarenhet inom kundtjänst, gärna mot IT-branschen. Du har ett gediget intresse för IT/teknik och/eller juridik och du brinner för kundrelationer.

Du har även:
  • God datorvana överlag.
  • Goda kunskaper i både Svenska och engelska då båda språken används dagligen i arbetet.
  • En bekväm inställning till att tala i telefon.
Mycket stor vikt kommer att läggas vid rätt person. För den här rollen söker vi dig som är en lagspelare och driver avdelningens arbete framåt. Du tar de initiativ som behövs för att nå våra mål. Du vågar testa nya arbetssätt och är inte rädd att göra fel.

Start: enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast
  • Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Ports Group grundades 1994 och erbjuder ett brett utbud av tjänster kopplade till Varumärken, Domännamn och Hosting. Under åren har verksamheten organiskt utvecklats till att omfatta fler affärsområden, högre omsättning och fler medarbetare där man idag jobbar mot företagskunder och leverantörer över hela världen - från USA till Tanzania till Sverige.

Sedan sommaren 2014 sitter Ports Group i en helt egendesignad kontorsbyggnad i Mölnlycke företagspark precis utanför Göteborg, endast 9 minuter från Korsvägen med buss. Här har man skapat det kontor som med sin gestaltning ska stödja verksamheten och varumärket ytterligare. Öppenhet, kommunikation och flexibilitet är några av ledorden där arbetsmiljön alltid ska vara attraktiv, trivsam och kreativ. Kontoret har eget fräscht gym med omklädningsrum och bastu, samt tillgång till hela Delsjöområdets löpslingor utanför dörren. Sedan 2010 har Ports Group även permanent närvaro i Stockholm på Skeppsbron 26.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var