Crendo Fastighetsförvaltning expanderar och söker en projektledare

Om jobbet

Har du en byggteknisk bakgrund och vill ta nästa steg i karriären? Vi söker kalkylator i en projektledande roll till Crendo Fastighetsförvaltning. De befinner sig i en expansiv fas och avser etablera sig ordentligt i Göteborgsregionen. Du kommer därmed få chansen att bygga upp ett kontor från grunden och bli en viktig del av företaget. Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Crendos Fastighetsförvaltnings räkning en kalkylator i en projektledande roll. En del av företagets verksamhet handlar om att utföra fuktutredningar som kommer in via försäkringsbolag. Dessa utredningar genererar underlag som i sin tur ska kalkyleras och matas in kalkylsystemet MEPs för att sedan skickas till kund/försäkringsbolag. Därefter påbörjas planering av arbetet där hantverkare åtgärdar och kommer tillrätta med problemet som framkommit under fuktutredningen. I rollen som kalkylator kommer du alltså i en koordinerande nyckelroll följa processen från start till slut. Inledningsvis kommer du i ett nära samarbete få stöd av regionchefen. Du kommer även att få gå en utbildning i kalkylsystemet MEPs, vilket är en förutsättning för att du ska lyckas i rollen. MEPs kommer nämligen vara ditt främsta verktyg i arbetet.

I dagsläget är det ingen som har denna position vilket innebär att du kommer bli kontorets första kalkylator. Därav kommer det vara i en projektledande roll. I och med att Crendo Fastighetsförvaltning avser att expandera kommer du ges möjligheter att påverka din egen utveckling och vara en bidragande framgångsfaktor. I Göteborgsregionen har de idag ca 40 anställda, varav två sitter på kontoret. Inom de närmaste åren ska att verksamheten utökas betydligt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Crendo Fastighetförvaltnings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kund. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator kommer du ha ett brett kontaktnät både internt och extern. Du kommer ha löpande dialog med företagets fukttekniker och hantverkare samt agera som närmsta kontaktperson med kund/försäkringsbolag. Inledningsvis kommer din främsta sysselsättning vara att lära dig kalkylsystemet för att på sikt ta över hela segmentet och på så sätt bli en viktigt beståndsdel i företaget.

Det dagliga arbetet kommer till exempel att bestå av att:
 • Ta emot skadeanmälningar från försäkringsbolag
 • Skapa kalkyler i MEPs
 • Koordinera åtgärdsarbetet
Tjänsten passar dig som har entreprenörsanda och trivs i en roll med stort ansvar. Vill du dessutom i en dynamisk miljö vara med och påverka kontorets expandering är du en perfekt kandidat.

Vi söker dig som
 • Har relevant YH-utbildning eller motsvarande
 • Har en byggteknisk bakgrund och materialkännedom
 • Har B-körkort
 • Obehindrat talar och skriver svenska
Det är meriterande om du:
 • Har en bakgrund som snickare/elektriker
 • Har tidigare erfarenhet av entreprenadbranschen
 • Har kalkylsystemkunskap
Du kommer att arbeta på ett kontor som präglas av entreprenörsanda, det är därför viktigt att du är en person som är driven, engagerad och har en stor vilja till att lära nytt. Vidare är det viktigt att du är noggrann och affärsmässig i samband med att du utför kalkyler. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du driver ditt eget arbete självständigt. I förhållande till detta har du även en känsla för service då arbetet innebär ett stort internt och externt kontaktnät.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg, Partille
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Crendo Fastighetsförvaltning](http://www.crendo.se/index.php) är ett fastighetsförvaltningsföretag som varit aktivt i branschen sedan 2003. Företaget startade i Halmstad och har sedan dess expanderat till Skåne, Östergötland och Västergötland. Nu är det dags att även växa i Region Väst. Crendo Fastighetsförvaltning har allt ifrån allmänreparatörer till elektriker, vitvarureparatörer, snickare och ventilationstekniker. De är cirka 180 anställda i bolaget.