Controller inom retail till konsultuppdrag i Göteborg

Meritmind AB · Ekonomi · 29 jan

Om jobbet

Meritmind söker nu flera controllers, med några års erfarenhet inom retail, för konsultuppdrag hos flera kundföretag i Göteborg med start omgående.

Är du intresserad av att fortsätta utvecklas i konsultrollen kan det här bli en början på en fast och trygg anställning som konsult hos Meritmind. Uppdraget passar även dig som har egen F-skattsedel och tycker det låter som ett intressant uppdrag som associerad konsult till oss.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär tätt samarbete med butikschefer i Göteborg med omnejd där du som ekonom förutsätts kunna förklara ekonomi och nyckeltal på ett pedagogiskt sätt för dessa.

Kvalifikationer och erfarenheter

Erfarenhet från retail är ett krav, men hur du fått den kan variera. Antingen har du jobbat i en liknande roll eller så är du en erfaren business controller som jobbat inom butik/butikskedja på annat sätt. Du är van att agera som bollplank mot beslutsfattare och är lösningsorienterad i ditt tankesätt samt trivs i en operativ roll.

Personliga egenskaper

För att trivas i konsultrollen tror vi att det är viktigt att du har en utvecklad känsla för affären och verksamheten, att du har en god förståelse för detaljerna utan att tappa helhetsperspektivet samt att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplicerade uppgifter. Du har en utpräglad analytisk förmåga, ett eget driv och är en person som får energi av att möta nya människor. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har god kommunikativ förmåga. Du är trygg i din yrkesroll och har en pedagogisk ådra vilket gör att du kan presentera ekonomi även för icke-ekonomer.

Placeringsort: Göteborg med omnejd

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget som grundades år 2000 har idag mer än 200 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015 och 2016.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Eva Leinemar på 0708-24 12 20. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är sökbar så läge denna annons är publicerad.

Välkommen med din ansökan!

Business controller, Manager business control, Business controller manager, Controller, Group business controller, Group controller, analysis, consultant, consulting, Business analyst, Business area controller, Area controller, verksamhetscontroller, affärscontroller, regioncontroller, prognostisering, analytiker, retail, detaljhandel
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget