Consultant Manager till Academic Works IT-team i Göteborg!

Om jobbet

Academic Work söker nu en Consultant Manager till Göteborgs-kontoret, och vi letar efter dig som vill arbeta med rekrytering och som trivs med mycket eget ansvar i en affärsorienterad miljö. Hos oss får du växa och utvecklas i en energifylld och ambitiös organisation tillsammans med stöttande kollegor. Låter det lockande? Sök redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

En Consultant Manager i vårt IT-team går i januari på föräldraledighet och vi utlyser därför ett vikariat för henne. Tillsammans med Songül, Therese, Jonna, Christoffer, Philip och Märta samt ett gäng härliga assistenter och mig, Joanna, kommer du förhoppningsvis att skratta högt varje dag. Vi har en härlig och crazy humor i teamet, och kanske blir du utmanad i pingis på lunchen. Teamkänslan är stark och samarbete står i fokus då vi tillsammans utmanar oss och når mål, delar kandidater och arbetar för att göra fina affärer som ett team.

Som chef är jag engagerad i din utveckling och vill hjälpa dig att lyckas. Jag kommer att lyfta dig när du är grym och stötta dig när det är utmanande!

När du blir en del av Academic Works laget Göteborg får du en varierande arbetsmiljö med varma och engagerade kollegor samt en organisation full med ambition och med ett starkt varumärke i ryggen. Vi har i sex år irad haft Sveriges nöjdaste kunder inom branschen (enligt SKI) och vi är aldrig sena på att våga prova något nytt. Kanske till och med att vi vågar påstå att vi är banbrytande i branschen med stort fokus på att jobba med kompetensutveckling både internt och externt.

Arbetsuppgifter

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå resultat, brinner för service och gillar merförsäljning. Att vara en partner till kunder innebär att du får utveckla din affärsmässighet där en del handlar om att hitta lösningar där alla parter är nöjda, både kunden, kandidaten och du själv.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:
 • Rekrytering: helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering och intervjuer till presentation av kandidater till kund
 • Personalansvar och ledarskap: ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
 • Kundrelationer: att i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning
Som Consultant Manager arbetar man specialiserat inom ett visst affärsområde och denna gång söker vi en Consultant Manager till vårt IT-team. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i gemensamma mål och resultat samt affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

Vi söker dig som
 • Har relevant högskole- eller universitetsutbildning; exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner lite extra för att jobba med människor
 • Har erfarenhet av servicerelaterat arbete, kundkontakter samt från kontorsmiljö/administrativt arbete
 • Har körkort B
Det är meriterande men inget krav om du:
 • Har tidigare erfarenhet från arbete med rekrytering och bemanning
 • Har tidigare erfarenhet från IT-branschen
I denna rekrytering tittar vi mycket till personlighet. Då du arbetar i ständig dialog med kollegor, kunder, kandidater och konsulter är det ett krav att du behärskar svenska språket samt att du är bekväm i att även använda engelska i tal och skrift. Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen eller säljinriktat arbete kan vara meriterande men med rätt driv tror vi även att du som är relativt junior i karriären kan lyckas i denna roll.

Vi vill att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt i målets riktning. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Egenskaper vi söker:
 • Resultatinriktad
 • Affärsmässighet
 • Självgående
 • Samarbetsförmåga
 • Strukturerad
Vi vill att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer. Till dig som vill lite mer - välkommen till oss! We reward ambition.

Övrig information

START: Januari

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

PLACERING: Göteborg

LÖN: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel

KONTAKTPERSON: Team Manager, Joanna Björnklint

Skydd för den personliga identiteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer under vår PUL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 jan

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!