Collector Bank söker backend-testare

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Är det viktigt för dig att utvecklas tekniskt? Trivs du på en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare där din personliga utveckling värdesätts?

På Collector Bank får du möjlighet att bli en viktig kugge i den redan 110 personer starka IT-avdelningen!

Information om uppdraget

För att möta framtidens behov så sker en stor satsning på IT-området och Collector söker därför ytterligare testare för att ansluta till IT-teamet.

Collector fokuserar på gemenskap och det genomsyrar även deras utvecklingsmetodik. På Collector arbetar de med testdriven utveckling och parprogrammering. Här värdesätts din utveckling högt vilket innebär ett stort fokus på kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du arbeta med testdriven utveckling där fokus kommer ligga på backend-utveckling. Du kommer att arbeta i mindre team där du uppmuntras att bidra med din kunskap och idéer samt ta del av dina kollegers. På Collector arbetar de i en stimulerande miljö i trevliga nyrenoverade lokaler på Östra hamngatan.

Som testare på Collector arbetar du agilt i ett scrum-team på 4-6 personer. I teamet ingår även testare och systemarkitekt och ni har dagliga avstämningar samt avsatt tid för utbildning, retrospective och planering mellan sprintarna som är två eller tre veckor. Fokus ligger på nyutveckling, bland annat av nya internettjänster.

Du kommer att arbeta nära verksamheten och det är kundens behov som styr utvecklingen.

På Collector kommer du att arbeta i en organisation där kompetensöverföring ses som en viktig del i att utveckla nya innovativa lösningar. Du har stora möjligheter till kompetensutveckling som du kan påverka själv och det finns också intressanta karriärmöjligheter.

Vi söker dig som

Har relevant eftergymnasial utbildning inom IT, gärna från universitet. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet av testning och det är en stor fördel om du har programmeringskunskaper samt har arbetat med scriptning. Vidare vill vi att du har erfarenhet av testverktyg och det är mycket meriterande om du har arbetat med soapUI och/eller SQL Management Studio. Du är flytande i det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Förståelse för databasarkitektur och SQL
  • Genrell försåelse för Client/Server (windows)
Som person är du driven och vill se resultat i varje sprint. Du ser värdet i att komma till en arbetsplats där du får stöttning av kunniga kollegor. Du har ett stort engagemang och sätter stort värde i ditt bidrag till leveransen. För att trivas och kunna leverera resultat i tjänsten är det viktigt att du har förståelse för utforskande testning och har förmågan och brinner för att analysera problem för att hitta bakomliggande orsaker.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående, men hänsyn till uppsägningstid

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Östra hamngatan, Göteborg

KONTAKTPERSON: Jonna Berglöv, 031-3523392

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Collector har en affärsidé som innebär att de erbjuder kreativa, kundanpassade och effektiva finansiella tjänster. Deras kunder är verksamma inom varierande branscher, alltifrån stora börsnoterade bolag till mindre bolag i uppstartsfasen. Det som förenar dem är önskan att effektivisera sina affärsprocesser. Detta gör också att Colletor uppmuntrar sina medarbetare till nytänkande och delaktighet. Det finns också bra möjligheter att utvecklas internt på Collector då ambition och initiativ premieras.