Collector B2C

Om jobbet

TJÄNSTEN

I rollen som Collector arbetar du i teamet som handlägger Alektum Groups ombudsärenden med fokus på nationella konsumentfordringar. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att handlägga inkassoärenden per telefon och i vårt inkassosystem. Du ansvarar själv över en gäldenärsstock och följer i många fall ärenden hela vägen från det att inkassokravet skickas ut tills ärendet är slutbetalat. Det innebär att du ansvarar för olika myndighetsåtgärder och/eller direkta uppgörelser med gäldenärer.

I rollen ingår också bland annat följande uppgifter och ansvar:
  • Ansvar för en egen gäldenärsstock
  • Telefon- och mejlkorrespondens med uppdragsgivare, gäldenärer och myndigheter
  • Upprätta olika former av betalningsuppgörelser
  • Handlägga bestridanden från gäldenärer
  • Viss registervård i vårt affärssystem NOVA
I din introduktion till arbetet ingår en gedigen utbildning som omfattar både juridik och ekonomi för att få rätt förutsättningar att göra ett bra arbete.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är prestigelös, strukturerad och service- och säljinriktad i ditt arbetssätt. Då du arbetar i ett team är det viktigt att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är ihärdig och trivs i ett högt arbetstempo. Du tycker om att kommunicera via telefon och har förmågan att hantera, i vissa fall, krävande samtal på ett professionellt sätt.

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har eftergymnasial vidareutbildning inom ekonomi, administration eller relevant område. Du har ett välutvecklat ordningssinne och har ambitionen och viljan att utvecklas i ett snabbt växande företag där vi bygger vår kultur genom laganda och en jordnära attityd.

Vidare ser vi att du har dokumenterad god telefon- och datorvana och gärna tidigare erfarenhet från inkassoverksamhet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i inkassosystemet Nova.

Vi avser att rekrytera en person med anställningsformen vikariat under minst 12 månader. För rätt person finns goda chanser till förlängning. Tjänsten är på heltid med placering på Alektum Groups huvudkontor i centrala Göteborg.

Start omgående eller enligt överenskommelse.

INTRESSERAD?

Välkommen med din ansökan senast den 3 november 2016. Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

VILL DU VETA MER OM TJÄNSTEN?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tuija Stolpe, Team Manager Debt Collection B2C.

Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Isabell Konjic, HR Partner.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Alektum Group är ett familjeägt företag som erbjuder inkasso- och tillhörande service. Genom en unik kombination av innovativa tjänster och produkter stödjer vi våra kunder med tillförlitlig information och juridisk expertis genom hela den finansiella processen så att de kan hitta rätt kunder, förbättra sin likviditet, effektivisera sin fakturaadministration och minska sina kreditrisker. Vi tror på långsiktigt partnerskap genom nära samarbete, skräddarsydda lösningar och taktfull dialog med kundens kund. Att samarbeta med oss ska alltid vara enkelt och effektivt - rätt lösningar vid rätt tidpunkt för rätt resultat.

Alektum Group har varit verksamma sedan 1992 då vi startade som renodlat inkassoföretag. Vi bedriver i dag verksamhet på 15 europeiska marknader, har cirka 400 anställda och omsätter över 550 miljoner kronor.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var