CNC-operatörer sökes till känt företag

Om jobbet

Jobbeskrivning

På uppdrag av kund söker vi nu ett flertal CNC-operatörer med kunskap inom robotprogrammering och fräsning till känt företag med placering i Mölnlycke. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Uniflex ansvarar för rekryteringsprocessen och att anställningen kommer att vara direkt hos kund.

Företaget är världsledande inom sin bransch och har idag ca 100 anställda. Som CNC-operatör hos företaget kommer du få arbeta i en toppmodern produktionsanläggning med välutvecklade produktionsmetoder. De har satsat hårt på förnyelse, ständiga förbättringar och har investerat löpande i verksamheten vilket innebär att du kommer arbeta både med modern utrustning och moderna maskiner. Företaget arbetar i skift och dina tider kommer vara förlagda till 2-skift.

Arbetsuppgifterna är varierande men innefattar programmering, felsökning, mätning av ytenheter, slipning och torrslipning. Det är viktigt att du förstår dig på olika typer av material.

Kravprofil:
  • Grundkunskap inom robotprogrammering och slipning.
  • Truckkort och kunna arbeta 2-skift.
Meriterande:
  • Inneha en verkstadsutbildning
  • Traverskort
  • Certifikat inom Heta arbeten.
  • CNC- utbildning
  • Erfarenheter inom lean
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt att du som person är rätt lämpad för denna tjänst. Du är initiativrik och har ett stort teknikintresse. Du är även ordningsam, noggrann och bra på att planera. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta bra i grupp. Då det även kan förekommer självständigt arbete i tjänsten måste du som person kunna ta egna initiativ och fatta egna beslut
Företaget arbetar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet vilket medför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter.

Kontakt
För ytterligare information kontakta Emelie Thuresson på emelie.thuresson@uniflex.se
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.