CNC-operatör sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

På uppdrag av kund söker vi nu CNC-operatörer med kunskap inom svarvning och/eller fräsning till känt företag med placering i Mölnlycke. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående och du kommer bli visstidsanställd av oss på Uniflex i 6 månader med mycket goda chanser till en anställning direkt hos kund.

Företaget är världsledande inom sin bransch och har idag ca 100 anställda. Som CNC-operatör hos företaget kommer du få arbeta i en toppmodern produktionsanläggning med välutvecklade produktionsmetoder. De har satsat hårt på förnyelse, ständiga förbättringar och har investerat löpande i verksamheten vilket innebär att du kommer arbeta både med modern utrustning och moderna maskiner. Företaget arbetar i skift och dina tider kommer vara förlagda till 2-skift.

Du kommer huvudsakligen att arbeta inom skärande bearbetning och använda dig av CNC styrda ovalsvarvar. Arbetsuppgifterna är varierande men innefattar fräsning, svarvning, ritningsläsning, mätning, avsyning, truckkörning samt operatörsunderhåll och verktygsjusteringar.

Kravprofil:
  • Inneha en verkstadsutbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet av skärande bearbetning samt maskinkörning.
  • Du skall ha mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.
  • Truckkort och kunna arbeta 2-skift.
Meriterande:
  • Traverskort
  • Certifikat inom Heta arbeten.
  • CNC- utbildning
  • Erfarenheter inom lean
Personliga egenskaper

Som person är du initiativrik och har ett stort teknikintresse. Du är även ordningsam, noggrann och bra på att planera. Eftersom du kommer att ingå i ett team på 6 personer är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta bra i grupp. Då det även kan förekommer självständigt arbete i tjänsten måste du som person kunna ta egna initiativ och fatta egna beslut
Företaget arbetar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet vilket medför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter.

Kontakt
För ytterligare information kontakta Emelie Thuresson på emelie.thuresson@uniflex.se
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.