Chefsassistent

Lernia · Administration · 23 dec

Om jobbet

Om företaget

Våra kunder är ofta stora, globala koncerner med verksamhet som sträcker sig över hela världen. Nu vänder de sig till oss i jakten på sina nya medarbetare och vi letar därför efter chefsassistenter som är ute efter nya spännande utmaningar.

Arbetsuppgifter

Som chefsassistent stöttar du en eller flera chefer i det dagliga arbetet och du arbetar i en föränderlig miljö med varierade arbetsuppgifter. Din huvudsakliga uppgift är att underlätta för chefen genom att bland annat planera, leda, genomföra och följa upp olika projekt och aktiviteter. I tjänsten ingår även att förbereda agendan till möten och skriva protokoll, ansvara för dokumentation, hantera externa kontakter och inköpsärenden samt göra ekonomiska uppföljningar.

Andra uppgifter som kan förekomma är att; hålla chefens kalender uppdaterad, prioritera i mailkorgen samt planera och boka in resor och konferenser som passar in i den redan fullspäckade vardagen. Vid behov stöttar du även ledningsgruppen eller avdelningen med att förbereda möten och presentationsmaterial samt hantera fakturor, resekostnader och viss orderhantering.

Formell kompetens

Din bakgrund

Du är en utåtriktad person med hög servicekänsla som trivs med att arbeta noggrant och prestigelöst. Du trivs i en koordinerande roll och uppskattar att vara en viktig kugge i det löpande arbetet. Du har tidigare arbetat i en assisterande och/eller koordinerande roll, gärna på ett större, internationellt företag. Du kan därmed ge goda exempel på hur du varit framgångsrik i denna roll.

Som chefsassistent kommer du även att få ta ett stort eget ansvar. Din kommunikativa förmåga i samband med att skapa goda relationer samt stötta många olika personer samtidigt kommer att leda dig till framgång.

Du har gärna en högskoleutbildning som förberett dig på komplexa organisationer och en föränderlig miljö. Du har, utöver flytande svenska, erfarenhet av affärsengelska som arbetsspråk och behärskar språken utan problem, både i tal och skrift. Att använda datorn dagligen och arbeta i Officepaketet är du van vid vilket kommer underlätta ditt dagliga arbete. Har du även erfarenhet och kunskap om TeamPlace, SharePoint, SAP och liknande system är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen som chefsassistent trivs du med att ha mycket på ditt bord samtidigt. Du är väldigt serviceminded och har lätt för att kommunicera med människor på alla nivåer i organisationen. Du är prestigelös och tycker att det är motiverande med uppgifter som varierar i svårighetsgrad. Vidare är du mycket strukturerad och kan behålla lugnet i en stressig miljö samt har förmåga att uppvisa hög integritet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/ Heltid/ Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Information

Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Kontakt

Ring Sandra Hamdi, 0722541754

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.