CHANNEL SALES ACCOUNT MANAGER TILL FLEXIBEL ROLL

JobBusters · Försäljning · 11 nov

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning en entreprenörsdriven Channel Sales Account Manager. I rollen kommer du att sälja företagets egenutvecklade produkter och lösningar till återförsäljare i Sverige. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av prospektering av nya återförsäljare, uppsökande sälj, mötesbokningar och genomförande av säljmöten. Vidare kommer du arbeta med upprättande av säljstrategier och arbeta aktivt med relationsskapande och identifiering av affärsmöjligheter tillsammans med existerande och nya partners. I rollen som Account Manager hos vår kund har du ett gott stöd av deras tekniska avdelning vid försäljningsprocessen. Detta är en roll för dig som är väldigt självgående och är en trygg samt erfaren säljare som nu söker efter en ny utmaning!

Företagspresentation

Vår kund utvecklar, tillverkar och säljer tekniska produkter och lösningar så som utrustning och system inom automatisk identifikation och datainsamling. Vår kund är ett internationellt företag som finns i 25 länder med ca 4500 anställda. Deras kunder finns inom tillverkningsindustrin, logistik och transport, livsmedel, och detaljhandel. Kontoret i Sverige är beläget i Göteborg där de har funnits sedan 2006 och har idag 17 anställda. Nu söker de en Sales Account Manager för en flexibel roll där du själv bestämmer om du vill utgå från kontoret i Göteborg alternativt arbeta hemifrån i Stockholm eller Malmö.

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet inom försäljning B2B och minst 3 års erfarenhet av kanalförsäljning
  • Du har körkort
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Du har kunskaper inom teknik/IT
Personliga egenskaper

För att trivas i denna roll är du målmedveten, orädd och innovativ. Du är duktig på att skapa relationer och även god team-player. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Detta är en roll för dig som trivs under frihet under ansvar.

Lön

Fast lön med rörlig del. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Madelene Hjelm, 013-266 10 02

Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var