CFL cargo Sverige AB söker lokförare

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara lokförartjänst, men även växlingsarbete ingår i arbetet.

Din bakgrund och personliga egenskaper
Du är utbildad lokförare och kan uppvisa formell behörighet som lokförare i form av lokförarbevis. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra godståg och utbildning på loktyperna Rc4, Traxx, Ma och TMX är meriterande.

Som person är du säkerhetsmedveten och kan arbeta självständigt. Du har förmåga att ta egna initiativ för att lösa de problem som kan uppstå.

Anställningsvillkor
Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.
Din stationeringsort är Göteborg, Nässjö eller Örebro. Även 8/6-tjänst med stationering i hemmet kan vara aktuellt. Oregelbundna arbetstider med natt- och helgtjänst förekommer.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till info@cflcargo.se. Bifoga gärna en kopia på ditt lokförarbevis utfärdat av Transportstyrelsen. Urvalet sker löpande så skicka gärna din ansökan omgående. Frågor besvaras av trafikchef Jan Sandberg, 070-317 19 70, jan.sandberg@cflcargo.se, eller vd Peter Furenberg, 070-317 25 24, peter.furenberg@cflcargo.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Logistik
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

CFL cargo Sverige AB är en järnvägsoperatör som kör godstrafik på det svenska järnvägsnätet. Vi bedriver olika typer av trafik, men kärnan i verksamheten är containerpendlar till och från Göteborgs hamn. Företaget är en del av CFL cargo med säte i Luxemburg.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var