Försäkringssäljare till centrala Göteborg

Om jobbet

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän söker säljare av försäkringar i centrala Göteborg.

På ett enkelt, engagerat och professionellt sätt är du med och skapar framgång.

I en marknad där bolagens utbud påminner mycket om varandras är det i det personliga mötet som vi ska utmärka oss och vara unika. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.

Din utmaning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är behovsanpassad försäljning av försäkringar till privatpersoner. Du arbetar med uppsökande försäljning över telefon och du kontaktar främst nya kunder.Du agerar utifrån våra värderingar och skapar långsiktiga och lojala relationer. Du är en del av ett säljteam som har tydliga försäljningsmål och där företagskulturen präglas av starkt kundfokus, hög aktivitet och långsiktiga relationer.

Arbetstiderna är måndag-torsdag klockan 12.30-21.00. I ersättningen ingår en garantiprovision, en rörlig provision samt en bonusdel som baseras på dina försäljningsprestationer.

Vem är du?

Detta är ett jobb för dig som är engagerad och har ett stort driv att hjälpa kunden att få det bästa erbjudandet. Du är resultatinriktad och modig i din natur och har en förmåga att skapa goda relationer. Arbetet ställer höga krav på hög energi och uthållighet, aktiv planering av egen tid, att hålla ett högt tempo samtidigt som du håller en god kvalitet i ditt arbete.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av försäkringar men det är meriterande att du har erfarenhet av service och försäljning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du tar ett stort eget ansvar i din utveckling och vet att det är upp till dig att lyckas. På så vis bidrar du till en god försäljningskultur där du uppmuntrar dina kollegor genom positiv feedback och laganda. Tillsammans med din chef och säljcoacher får du utbildning och stöd för att utvecklas som säljare. Du delar självklart våra värderingar - enkla, professionella och engagerade.

Låter det spännande?

Då vill vi att du skickar in din ansökan omgående för det är tillträdesdag den 16 januari. Vi genomför urval och tillsättning löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Chef Callcenter: IdaSofia Gunnarsson, 031-63 23 49
Fackligt kontaktombud: Oscar Åkesson, 031-63 16 16
HR Jessica Edenö 0703-82 80 53
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Ring IdaSofia Gunnarsson, 031-63 23 49

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget