Callcenterpersonal

Premier · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Nu behöver vi stärka vårt team i Göteborg, Är du en driven person som inte är rädd för att lyfta luren?
Ditt jobb kommer innebära att du säljer åt våra befintliga kunder, inom olika branscher.
Arbetet är förlagt på dagtid och du kommer att sitta i fina lokaler i centrala Göteborg. Det är ett härligt gäng som arbetar tillsammans och som nu letar efter vårt nya stjärnskott.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med någon form av försäljning, antingen via telefon eller i butik. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att du drivs och motiveras av att arbeta mot uppsatta försäljningsmål, samt har ett professionellt bemötande gentemot kund
Som person ser vi att du har ett glatt humör och du tycker om att serva privatpersoner via telefonkontakt. Du drivs av att göra affärer, Tjänsten passar dig som vill starta din karriär inom försäljning.
Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av lagidrott, arbetat inom servicebranschen eller har läst en utbildning mot försäljning.

Vi erbjuder dig:
  • chansen att representera ett gediget företag med gott rykte.
  • möjlighet att påverka din lön
  • att bli en viktig kollega i ett expansivt företag i centrala Göteborg
  • möjlighet att utvecklas inom försäljning
Tveka då inte att skicka din ansökan till oss på www.premier.se
Vi kommer att arbeta löpande med urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Christer Kellgren, 0707858411

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar.
När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.