CAD-konstruktör inom maskin eller mekanik

Om jobbet

Är du CAD-konstruktör med maskin- eller mekanikbakgrund och är sugen på nya utmaningar? Då ska du kika hit!

Dina arbetsuppgifter

Som CAD-konstruktör hos vår kund kommer du att arbeta i uppdrag ute hos företagets kunder. De projekt du kommer att arbeta i varierar i längd, från ett halvår och uppåt. Som CAD-konstruktör hos vår kund får du arbeta med intressanta och utvecklande uppdrag inom olika produktområden och branscher, bland annat inom fordon-, telecom- och försvarsidan. Du kommer att konstruera i både plåt och plast och det verktyget du främst kommer att använda är CATIA men även Autodesk kan förekomma.

Din profil

För tjänsten som CAD konstruktör söker vi dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen i maskin eller mekanik och tidigare arbetserfarenhet av konstruktion inom dessa områden. Vi ser att du som söker har goda kunskaper i CAD-verktyget CATIA, har körkort B samt talar svenska och engelska.

Det är meriterande om du som söker har kunskap i Autodesk och har konstruerat i plast, plåt eller inom fordon-eller masstillverkningsindustri. Även koppling till fordonsbranschen i form av praktik eller examensarbete ses som meriternade. Allmänt motorintresse ses också som ett plus.

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen i maskin eller mekanik
  • Arbetserfarenhet av konstruktion inom maskin eller mekanik
  • Arbetat i CAD-verktyget CATIA
  • Körkort B
  • Svenska och engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av konstruktion i plåt, plast eller inom fordon- eller masstillverkningindustrin.
  • Koppling till fordonsindustrin i form av praktik eller examensarbete
  • Allmänt motorintresse
Som person söker vi dig som är social, engagerad och framåt. Att du gillar att vara en del av en grupp eller team är viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper!

Villkor

Start: Enligt överrenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Mekanik
Kontakt

Ring Malin Pajnert, 0722-899 336

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Vårt kundföretag är ett teknikkonsultbolag med hög leveransförmåga inom varje affärsområde. Som CAD-konstruktör hos vår kund blir du del av en familjär grupp på ca 25 personer med mycket erfarenhet och kompetens. För dig som söker en arbetsplats som ger dig utveckling, gemenskap och möjligheter till att kunna vara delaktig och känna tillhörighet är detta rätt jobb. Företaget erbjuder också ett öppet klimat, roliga aktiviteter och chanser att påverka vad du själv vill arbeta med.

Mer information om företaget ges under intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.