CAD konstruktör

Lernia · Teknik & Ingenjör · 26 okt

Om jobbet

Om företaget

Fassi är ett av världens största kranmärken. Utöver marknadens bredaste sortiment, med kranar från 1 till 215 ton för mobilt eller stationärt bruk, erbjuder vi även tillbehör som skopor, rotatorer och personkorgar. Och annat nyttigt.

Vi får mycket beröm för våra kranar, våra påbyggnader och vår eftermarknad. Det förtroendet vill vi fortsätta att förvalta väl. Våra ledord service, kvalitet och omtanke är begrepp som vi visar rent praktiskt genom att bry oss från början till slut - och även efter ditt kranköp.

Arbetsuppgifter

Vi söker en CAD konstruktör till vår kund inom fordonsindustrin med specialisering mot kranar och mobila lyftanordningar. Du arbetar på beredningsavdelningen med orderspecifika ritningar där ingen dag är den andra lik. Genom innovation och servicefokus erbjuder du skräddarsydda lösningar för kundens behov. Du har överblick över hela produktionsprocessen och strävar alltid efter effektiviserade metoder och arbetssätt tillsammans med resten av teamet, men även över avdelningsgränser.

Om arbetsgruppen:
Avdelningen arbetar med kundens order genom bland annat konstruera orderspecifika ritningar, orderberedning, inköp, fakturering och upprätthåller leverantörskontakt. Det innebär att medarbetarna inom avdelningen är innovativa samt tänker smart för att hitta nya, unika lösningar som passar kundens behov, är kostnadseffektiva för både kund samt hela tillverkningsprocessen och optimerar resultatet av slutprodukten.

I rollen ingår:
  • Konstruera 3D modeller, assemblys och ritningar
  • Sheet metal-modellering
  • Löpande säkerställa att projektet överensstämmer med order och planering
  • Kontrollera ordern och korrigera brister
  • Utveckla nya standardmoduler
Din bakgrund

Du har en teknisk högskoleutbildning eller liknande utbildning inom konstruktion. Det är meriterande med utbildning eller erfarenhet av produktutvecklingsprocesser, särskilt inom sheet metal modellering. Du är en van vid konstruktion i CAD samt konvertering till 2D ritningar. Om du tidigare har arbetat i Pro/Engineer eller Creo Parametric är detta fördelaktigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska samt engelska.

Personliga egenskaper

Du är självgående i ditt arbetssätt och tar ett stort eget ansvar för att din uppgift utförs enligt givna ramar. Genom din förmåga att planera och organisera arbetet sätter du upp egna deadlines för en effektiv process med hög kvalitet. Du är innovativ samt kommunikativ, och tillsammans med dina kollegor skapar du smarta nya processer med en optimerad balans mellan standardmoduler. Slutligen strävar du ständigt efter att utveckla dig själv på ett professionellt och personligt plan.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Stefanos Papaioannou, 0722 54 33 65

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.