C-Chaufför med F-skatt

Om jobbet

Är du en person som gillar att träffa nya människor och se nya platser varje dag? Är du en person som tycker det är viktigt att man ställer upp för varandra som i t.ex. ett fotbollslag?

Visst är det kul när det går bra. Allt bara flyter på och man mår bra. Ser du det framför dig Härlig känsla eller hur? Och just nu går det bra för oss på SBI. Det går till och med så bra att vi har svårt att hinna med att möta alla kunders frågor om att få hjälpa dem.

Vi på SBI behöver förstärka med fler lösullsinstallatörer till vårt kontor i Landvetter. Kan du svara Ja på de första frågorna kan du vara rätt person för oss, och antagligen är vi då även rätt företag för dig.

Vad du kommer göra om dagarna

Du utgår kl 06.45 från vårt kontor i Landvetter. Du kommer då till en färdiglastad lastbil och kan direkt komma iväg till kund. Du kommer att arbeta i ett team med minst en annan person. De arbeten ni utför är främst lösullsinstallationer och arbeten som hör till.

Egenskaper som vi tror är viktiga att besitta är
  • Serviceminded
  • Du gillar att arbeta i team
  • Noggrann
  • Har en aktiv fritid
Våra krav
  • C-körkort
  • F-skattsedel
Ovan är vad vi tror att vi behöver, men vi kan ha fel. Är du säker på att detta är en roll som passar dig, tveka inte att ta kontakt med oss.

Skriv ett brev och beskriv varför du kommer göra SBI till vinnare i Värmland, komplettera den med lite om vem du är och hur du kom dit.

Vi önskar tillsätta tjänsten så fort som möjligt, och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka in din ansöka direkt. Skicka din ansökan till
losulls-installator@sbiab.com
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Om SBI

Sedan 1978 har SBI isolerat väggar, golv och vindar. Vi har alltid hållit oss i utvecklingens framkant, ibland till och med gått först och visat vägen. Företaget har med andra ord stor erfarenhet och kompetens, know-how och uträttarförmåga.

Vi sitter i ett nybyggt kontor i Landvetter. Antalet medarbetare uppgår till ca 20 stycken och omsätter runt 30 miljoner SEK.

Vi vill alltid uppnå ett fullgott jobb - Nöjda kunder är vår bästa belöning. Vi visar gärna vår referenslista där vi isolerat nybyggda bostäder, renoverade bostäder, flerfamiljshus, skolor, livsmedelshallar, stallar och industribyggnader.

Kulturen hos oss inkluderande. Vi har ett gemensamt mål som vi tillsammans arbetar emot. Vi förstår att alla behövs för att vi ska lyckas.