C++ SYSTEMUTVECKLARE, REALTIDSSYSTEM, TILL SIGMA TCONSULTING

Sigma · Data & IT · 24 okt

Om jobbet

Vi på Sigma satsar stort inom vårt kärnområde - Sigma tConsulting! Här ingår Sigmas Java-, .Net-, Test-, RnD samt infrastrukturgruppering. Vi söker dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med sköna, kompetenta, stöttande kollegor och få möjlighet att jobba med en variation av stora och små kunder i Västsverige.

Vi är det stora bolaget med det lilla bolagets sammanhållning.

Sigma som arbetsgivare:

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vårt kontor ligger fint vid vattnet med många grannar och restauranger i området. En bra start på veckan hos Sigma är våra gemensamma måndagsfrukostar. Och varför inte spela lite foosball eller playstation med dina kollegor när du ändå är här? Hos oss tillhör du, beroende på ditt kompetensområde, en mindre enhet med likasinnade som har månadsträffar, gemensamma mål samt aktiviteter utanför jobbet såsom bio och after works.

Förutom stimulerande arbetsuppgifter och kontinuerlig utveckling, bland annat i form av individuella utbildningspaket och certifieringar samt egna after work studies under betald arbetstid, erbjuder vi flextid och möjliggör arbete hemifrån när det kan göra vardagen enklare. Andra förmåner är t.ex. föräldraersättning med utfyllnad av lönen, generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård och regelbundna hälsokontroller. Dessutom belönar vi med gemensamma resor när vi uppnått våra satta mål! I våras åkte vi till Sydafrika där vi bland annat besökte vår skola som vi sponsrar!

Uppdragen:

Sigmas konsultgrupp RnD Tech i Göteborg växer kraftigt främst inom inhouseuppdrag (merparten av våra uppdrag utförs i egna lokaler), men också hos kund. Vi fokuserar på konsulttjänster inom produktutveckling och våra projekt innebär ofta att du får jobba med utvecklingsarbete i teknikens framkant. Vi söker nu fler objektorienterade utvecklare med erfarenhet från komplexa system som vill jobba med problemlösning och som trivs i en tekniknära miljö.

Vi söker dig som har 2+ års erfarenhet av mjukvaruutveckling samt känner igen dig i några av följande punkter:
  • C++
  • Java
  • Objektorienterade utveckling
  • Linux
  • Agila metoder som Scrum eller Kanban
  • Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska
  • Python
  • Realtidsoperativsystem
  • ClearCase och Git
Din bakgrund är:
  • Civilingenjörsexamen, systemvetarexamen eller annan relevant utbildning.
Egenskaper:

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Din sociala förmåga och respekt till kollegorna gör att våra medarbetare är duktiga lagspelare med en stark vilja att dela med sig av sina kunskaper till andra. Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Du är varmt välkommen att skicka in Din ansökan med CV och gärna personligt brev via länken nedan. Vid frågor är du välkommen att kontakta Helena Eide, rekryteringsansvarig, via mail; helena.eide@sigma.seeller ring 0725 200066. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

Expect a better tomorrow!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Helena Eide, 0725 200066

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var