Byggprojektledare till Teknik & Energi

Om jobbet

ISS har ingått ett FM-avtal med ICA som b.la. innefattar tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och projektledning av ICAs logistikfastigheter från Umeå till Helsingborg. Det spännande i avtalet är ett nytt sätt att samarbeta mellan oss som leverantör och vår kund ICA. Genom ett gott partnerskap ska vi åstadkomma en serviceupplevelse för ICA och deras hyresgäster och samtidigt bidra till ICAs vision om ett klimatneutralt ICA 2020. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig!

Byggprojektledare till Teknik & Energi

ISS vision är att vara "Världens ledande serviceorganisation". Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre och förstå vår kunds behov. Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu en Projektledare Bygg.

Rollen som Byggprojektledare hos ISS

I rollen som projektledare så kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ansvara för projekt - både stora och små. Projekten kommer du finna hos både nya och befintliga kunder med hjälp av driftorganisationerna inom distriktet. Vidare kommer bland annat följande att ingå i dina arbetsuppgifter:
  • Genomför projekt från planeringsfas till slutfas.
  • Upprättar tidplaner för projekten och ser till att de följs.
  • Utför slutbesiktning med kund och ser till att kunden är nöjd.
  • Ekonomiskt ansvarig för projekten, budgetarbete och uppföljning av ekonomi och resultat.
  • Arbetsledning av ett 10-tal drifttekniker, men du har inte personalansvar för dem.
  • Upphandling av leverantörer och sidoentreprenörer för egna, samt projekt till driftorganisation.
  • Utför säljbesök tillsammans med chef gällande både nya och befintliga kunder.
  • Upprättar kalkyler samt anbudsbrev. Du har cirka 5 års erfarenhet av projektledning inom bygg- eller fastighetsteknik.
Du är en säljande projektledare som är van att hitta dina projekt hos både nya och befintliga kunder med hjälp av driftorganisationer. Du har en teknisk bakgrund såväl kunskapsmässigt som erfarenhetsmässigt ifrån fastighetsbranschen och god inblick inom exempelvis ventilation, VVS och/eller fastighetsteknisk drift. Du har även stor ekonomisk förståelse och erfarenhet av ekonomi. Du är van datoranvändare och behärskar Office-paketet samt har en stor erfarenhet och kunskap inom kalkylering och upprättande av anbudsbrev.

Kompetensprofil

Du har högskoleutbildning eller motsvarande som är inriktad mot fastigheter/bygg tex högskoleingenjör, fastighetsingenjör. Övrig utbildning som är meriterande är projektledarutbildning, Entreprenadjuridik AB, ABT, BAS P/U. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper

Vi värdesätter personliga egenskaper såsom affärsmässighet och en säljande inställning och att du är kommunikativ och lyhörd. Vidare så har du förmågan att vara drivande och skapa engagemang och nå resultat. Du tar ansvar och är en god förhandlare. Du har även en förmåga att se helheten i det du gör och hur du bidrar till verksamheten och är trygg i dig själv. Du gillar snabba handlingar och att hålla tidplaner. Vidare delar du även våra värderingar kvalitet, entreprenörskap, ärlighet och ansvar.

Övrigt

Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad i Göteborg, resor i tjänsten kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Andreas Törnqvist på 0734-36 52 42 eller andreas.tornqvist@se.issworld.com.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com