Bygg/fastighetsingenjör till Incit

Om jobbet

Xpand är ett fastighetssystem i framkant. Systemet går ut som vinnare i de flesta upphandlingar och erbjuder en fullständigt datoriserad helhetslösning till medelstora och stora fastighetsägare. Individerna bakom detta system kallar sig för Incit och söker nu en ny medarbetare till deras ingenjörsteam i Mölndal. Tycker du att det är spännande att arbeta med affärsutveckling i fastighetsbranschen så kan detta vara ditt drömjobb! Sök redan idag vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Incits räkning en konsult till deras ingenjörsteam i Mölndal.
I teamet arbetar idag sex ingenjörer med stor kompetens inom fastighetsbranschen. Det öppnar sig nu en möjlighet att komma in i detta härliga team och beroende på din erfarenhetsnivå så kommer Incit och avdelningschefen Lena att anpassa ansvar och svårighetsgrad. Detta innebär att tjänsten kan passa både dig som är junior i din ingenjörskarriär men också dig som har gedigen erfarenhet från branschen.

Anders som började arbeta i teamet på Incit i mars beskriver sitt jobb så här Jag gillar verkligen mitt arbete utifrån variationen av uppgifter, att få vara ute på fältet i kombination med jobb på kontoret ger mig energi. Det i kombination med att jag har riktigt hjälpsamma kollegor gör att jag trivs med både tjänsten och företaget!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Incits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Incit

Arbetsuppgifter

I din roll som konsult hos Incit så kommer du arbeta med egna projekt med stöd av Incits affärssystem. Du kommer att arbeta tillsammans med en sammansvetsad avdelning som hjälps åt för att tillsammans uppnå bästa möjliga resultat. Projekten du kommer att ansvara för handlar bland annat om att ta fram underhållsplaner, utarbeta förfrågningsunderlag för driftupphandlingar i enlighet med AFF och göra LCC-analyser i tidiga skeden. Du kommer även att få möjlighet att jobba med att kontinuerligt utveckla metoder och funktioner i Incits totalsystem Xpand.

Du kommer till exempel att :
 • Göra statusbedömningar på kunders fastighetsbestånd
 • Vidareutveckla Incits bokproduktion Repabfakta, vars huvudmål är att förse Incits kunder med information och kunskap för att så effektivt som möjligt sköta sin fastighetsförvaltning.
 • Implementera och utbilda kunder i Incits affärsystems tekniska moduler
Tjänsten passar dig som har intresse för IT och bygg/fastighetsbranschen och ser system som ett verktyg för att kunna utveckla verksamheter. Om du uppskattar att befinna dig i en miljö där du har direktkontakt med kunder över hela landet och brinner för att hjälpa dessa med deras verksamhetsutveckling kan det vara en riktigt bra match!

Vi söker dig som
 • Har en högskole/ civilingenjörsexamen med inriktning mot byggnation, väg och vatten eller gedigen arbetslivserfarenhet och kunskap inom byggnation och fastighet.
 • För att lyckas i tjänsten krävs ett intresse för IT samt att du talar och skriver svenska obehindrat då de flesta av Incits kunder verkar i Sverige.
 • B-körkort
Det är meriterande men inget krav om du:
 • Har dokumenterad erfarenhet av bygg- eller fastighetsbranschen. Rollen kommer i så fall anpassas till din färdighetsnivå.
 • Har goda kunskaper i engelska eftersom Incit är en del av en internationell koncern med kunder på flera europeiska marknader.
Som person är du noggrann och ambitiös i det du tar dig ann. Du gillar att samarbeta med andra för att skapa resultat. Du kommer att vara Incits ansiktet utåt och driva dina egna projekt vilket ställer krav på struktur och ansvarstagande. Du triggas av att skapa riktigt bra resultat och vägen dit genomsyras av goda samarbeten, din pedagogiska förmåga och god kommunikation.

Övrig information
 • Start: Kvartal ett 2017
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
 • Lön: Månadslön efter överenskomelse
 • Placering: Incits huvudkontor i Mölndal
 • Kontaktuppgifter: Josefine Skagert 031-352 33 61
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI
Jobbfakta
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 jan

Om företaget

Incit grundades 1966 och är det företag med längst erfarenhet av fastighets- och ekonomisystem. Genom deras fastighetssystem Incit Xpand hjälper de fastighetsorganisationer att sänka drifts- och underhållskostnader för att öka sin lönsamhet.

Incit är en del av koncernen Aeron AGm Europas ledande konsult och systemleverantör för fastighetssektorn. Som en del av en större koncern har Incit finansiell uppbackning, goda utvecklingsmöjligheter för deras anställda samt bra förutsättningar för samarbete i gemensamma internationella utvecklingsprojekt. Dessa egenskaper gör att Incit kan erbjuda det bästa av två världar det lilla företagets flexibilitet förenat med det stora företagets muskler

Läs gärna mer på Incits hemsida