Butikssäljare till Shurgard Self storage i Göteborg

Om jobbet

Vill du:
  • arbeta i Europas största self-storage företag?
  • stärka dina kunskaper inom försäljning och bli en del av ett starkt vinnande lag präglat av sammanhållning och teamkänsla?
Då ska du skicka in en ansökan till att bli butikssäljare på Shurgard.

Som butikssäljare på Shurgard blir du del av en internationell succé då Shurgard är det största företaget inom förvaring i Europa. Under årens lopp har vi levererat förvaringslösningar för hem och företag med över 100 000 nöjda kunder. Vi har över 40 butiker i Scandinavien, över 220 butiker i sju länder i Europa och över 670 anställda

Att jobba i en av våra butiker på Shurgard innebär att du är vårt ansikte utåt och du erbjuder alltid den bästa servicen och kunskapen inom self-storage. Du förmedlar våra värderingar, policys, och riktlinjer samt delar vår vision.

Du kommer aktivt att driva butikens försäljning genom att alltid ge utomordentlig kundservice och expertis i bemötandet med våra kunder. Dina främsta arbetsuppgifter är försäljning av förvaring och tillbehör, men även men andra arbetsuppgifter förekommer som administration och lättare underhåll för att hålla anläggningens utseende på högsta nivå.

Tillsammans med dina kollegor bemöter du våra många kunder ansikte mot ansikte samt via web och telefon. Du är en del av hela processen från första kundkontakt för att hitta en lösning som uppfyller kundens behov till dess att inflytt på någon av våra anläggningar sker.

Vi erbjuder:
Vi ser till att du får en bra start med en månads effektiv introduktion som sedan följs av regelbunden träning och coachning så att du får en gedigen säljutbildning och hela tiden utvecklas i din säljteknik.

Arbetstiderna är måndag-fredag 9.30 - 18, vi har även öppet vid helg 10-16 lördag samt 11- 16 söndag.

Du får en fast lön, attraktiv bonus och övriga förmåner.

Vårt Shurgard team
Ditt nya team i Göteborg kommer att bestå av 13 medarbetare uppdelade på fem butiker vars framgånskoncept är att arbeta som ett team. På så sätt håller vi oss marknadsledande och vi har roligt på jobbet.

Du som ansöker:
  • Vi vill att du har erfarenhet försäljning och kundservice
  • Du är van vid att ta ett aktivt ansvar i ditt arbete
  • Du är strukturerad och bra på att planera ditt arbete och din dag
  • Du behöver bemästra engelska då vi har ett engelskt operativsystem
  • Du bemästrar Office-paketet
Men det viktigaste egenskapen är att du har viljan att vilja lära dig och utvecklas tillsammans med oss.

Vi gör urval löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget