Butikssäljare/Tekniker

Om jobbet

Oilmek konstruerar, installerar, servar och reparerar hydraulsystem. Våra kunder är industrier, återförsäljare och maskintillverkare. Våra tekniska lösningar finns i installationer världen över. Vi finns på två platser i Västsverige - Uddevalla och Skövde. Oilmek har 16 anställda och har en omsättning på 31 Mkr. Hälften av omsättningen kommer från komponentförsäljning och resten från service och projektförsäljning. Oilmek är en certifierad distributör för Parker, världens största tillverkare av produkter inom hydraulik.

Vi har utvecklat en ny metod att styra hydraulik. Det är ett frekvensstyrt system med varumärket Varius, som nu tar en allt större del av marknaden. Systemet är unikt och reducerar energiförbrukningen med 50-90 %. Dessutom ger det ofta flera andra fördelar i kundernas produktion. Efterfrågan på Variussystemet ökar hela tiden.

Vår verksamhet växer och för att förstärka resurserna i Uddevalla söker vi nu en engagerad medarbetare som söker nya utmaningar i ett mindre företag med humana värderingar, god stämning och bra relationer till såväl arbetskamrater som kunder.

Butikssäljare/Tekniker

Din huvuduppgift blir att serva våra kunder i butiken genom att sälja hydraulkomponenter. Dina arbetsuppgifter blir också att reparera och montera hydraulisk utrustning i vår verkstad. Det är inget krav men vi ser det som en fördel om du tidigare har arbetat i en liten och flexibel organisation.

Din behörighet
  • En bakgrund som servicetekniker inom entreprenadmaskiner eller industri
  • Erfarenhet av reparation och service inom hydraulik och ledningskomponenter
  • Baskunskaper inom IT
Dina personliga egenskaper
  • Förmåga och vilja att arbeta på ett kundorienterat och serviceinriktat sätt
  • Vilja att sälja och att hjälpa kunden
  • Förmåga att arbeta självständigt utan att för den skull ge avkall på din roll i teamet
  • Lösningsorienterad inställning
  • Sinne för ordning och reda
Arbetsuppgifter under första tiden:

Du kommer att jobba parallellt med vår personal och få lära dig vårt lager, rutiner och arbetsuppgifter av kolleger som arbetar med dessa saker idag. Vi har också ett verksamhetssystem till stöd för vårt arbete som du kommer att få hjälp med att sätta dig in i.

Arbetsuppgifter efter ca. 1 - 2 månader:

Du kommer nu att på egen hand serva våra kunder i butiken samtidigt som du kommer att få hjälp av dina kolleger med saker som du ännu inte hunnit sätta dig in i.

Annat

Start: Omgående men med hänsyn tagen till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Kuröd, Uddevalla

Lön: Fast lön enligt överenskommelse med Oilmek AB

Denna rekrytering genomförs av Ultimatrekrytering/WebTest Sweden AB på uppdrag av Oilmek AB. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Roger Gustafsson på 0707-14 70 09.

Din ansökan vill vi ha senast den 20 januari 2017 men tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt person hittats. Skicka alltså in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Sök tjänsten på: www.ultimatrekrytering.se/lediga-jobb/
Jobbfakta
Kontakt

Ring Roger Gustafsson, 0707-14 70 09

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget


Hitta hit

Uddevalla Visa på karta

Visa var