Butikssäljare Mac

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu en butikssäljare av Apples produkter. Som butikssäljare kommer du att arbeta för Sveriges största återförsäljare av Apples produkter såsom Macintosh datorer, iPad, iPod och iPhone. Företaget växer stadigt och de finns på 14 orter i Sverige. Företagets kunder är företag, skolor samt privatpersoner. Bolaget driver butikskedjor och har idag 12 butiker i Sverige.
Huvuddelen av arbetsuppgifterna går ut på att ta emot och skriva in datorer och iPads i kundens servicesystem från kunder som kommer in i butiken. Det handlar om att ge en god service till butikens kunder.

Viktiga delar i rollen är:
  • Merförsäljning av olika tillbehör till enheten.
  • Inleveranser av produkter som ska levereras in i kundsystemet, dessa ska även matchas med ordrar och utlevereras till kund. När enheterna är klara lämnas de ut till kund eller skickas med post eller bud.
  • Telefonuppföljning, att ringa upp kunder och stämma av efter slutförd service för att uppnå bästa möjliga kundnöjdhet.
Din profil
För att bli framgångsrik bör du vara en person som brinner för att ge service. Du trivs med kundkontakter och har en god kommunikationsförmåga. Du är noggrann, positiv och utåtriktad.

Vi ser även att du har:
  • En eftergymnasial utbildning
  • Generella datakunskaper och grundläggande förståelse för Mac
  • God kunskap i svenska, både tal och skrift
  • God kunskap i engelska, både i tal och skrift
  • Arbetslivserfarenhet från kundservice och personlig kundkontakt
Tjänsten är heltid med placering i Göteborg. Anställningsform är initialt bemanning med möjlighet till övertag av kunden. Starten är snarast möjligt.

Stämningen är glad och det är ett inspirerande företag där personalen hjälper varandra så för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börja med att registrera din ansökan till oss för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Vi ser därför fram emot din ansökan redan idag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, butikssäljare, säljare, support, apple, mac, Västra Frölunda, Göteborg.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?