Butikssäljare

Premier · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

I rollen som butikssäljare innebär att du ansvarar för försäljning i butik samt bemöter förfrågningar som kommer in via telefon och mail. Vidare kommer du att hjälpa kunderna med vägledning och rådgivning när de står inför valet av att köpa en pool eller ett spabad. I dina åtaganden ligger också att inventera och att se till att butiken är representativ och välkomnande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar försäljning och har du erfarenhet av butiksförsäljning är det meriterande, men inget krav, viktigare med rätt personlighet och driv.
I din roll som butikssäljare ska du engagera dig i mötet med kunden, vara noggrann, flexibel och ha viljan att ge våra kunder det där lilla extra. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper!
Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan omgående då vi löpande rekryterar!

Krav

Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Körkort B.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Ring Christer Kellgren, 0707858411

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.