Butiksmedarbetare med truckvana sökes på deltid

Om jobbet

Är du student och har ett intresse för byggbranschen? Är du en serviceinriktad person som trivs med både orderhantering och kundkontakt? Då är tjänsten som butiksmedarbetare på Sto i Mölndal något för dig. Tjänsten är på deltid vilket gör det perfekt att kombinera med dina studier! Tveka inte att ansöka redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stos räkning en butiksmedarbetare till butiken i Eklanda, Mölndal. Sto söker en student som vill täcka upp extra under veckorna samt vid exempelvis sjukfrånvaro, semestrar samt under jul & sommar. Schemalagd arbetstid under vardagar 06.30 15.30.

Sto är ett internationellt företag som arbetar med att utveckla, producera och marknadsföra produkter och lösningar inom byggbranschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sto.

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare på Sto kommer du arbeta med kundmottagning, försäljning, in och utleveranser. Du kommer att vara delaktig i att säkerställa att butiken utvecklas och du arbetar både självständigt och proaktivt med försäljning samt strävar efter att alltid ge bästa möjliga service.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot kunder och vara behjälplig vid frågor om produkter
 • Registrera och hantera orders i affärssystemet SAP
 • Arbeta med löpande inventering
Vi söker dig som
 • Läser en eftergymnasial utbildning
 • Har tidigare erfarenhet av arbete inom butik och/eller lager
 • Har intresse och/eller kunskaper inom byggbranschen
 • Har mycket goda kunskaper i såväl engelska som svenska, i tal och skrift
 • Har erfarenhet av truckkörning samt truckkort AB
Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil då möjligheten att ta sig till butiken med kollektivtrafik är begränsad

Det är meriterande om du:

* Tidigare arbetat i affärssystemet SAP

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och självständig. Du har förståelse för byggbranschen och är både relationsskapande och kommunikativ då du dagligen kommer vara i kontakt med kunder som besöker butiken. Utöver detta är du en person med god översiktsförmåga, är flexibel och trivs att arbeta med samt hjälpa till med diverse arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Oktober/november
 • Omfattning: Deltid samt heltid under sommaren
 • Placering: Mölndal
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Sto utvecklar, producerar och marknadsför produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. Företaget är byggmaterialsleverantör av high end produkter med ansvar för hela ledet från utveckling och produktion till marknadsföring och försäljning.

Produkterna och lösningarna säljs direkt till kunder utan mellanhänder eller återförsäljare. Företagets huvudkontor finns i Tyskland och den nordiska delen av koncernen, Sto Scandinavia, har sitt huvudkontor i Linköping.

Företaget har ca 130 anställda i Sverige fördelade på tre regioner. Läs mer om Sto på deras [hemsida](http://www.sto.se/sv/home/home.html