Business Support inom logistik sökes till Bracco Imaging Scandinavia AB

Om jobbet

Är du en självgående person som söker en koordinerande roll med stort ansvar? Trivs du att kombinera administrativt arbete med service gentemot dina kollegor? Då är rollen som Business Support något för dig! Du erbjuds här en bred och utmanande roll med mycket frihet under ansvar där intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt av Bracco Imaging. Urval sker löpande, sök med fördel tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Bracco Imaging Scandinavia AB söker nu via Academic Work en Business Support med inriktning mot logistik och ekonomi. Du kommer tillhöra ett internationellt bolag som i Sverige marknadsför en stark och integrerad portfölj med högkvalitativa kontrastmedel samt medicintekniska produkter och tillbehör inom röntgen, MRI och ultraljud. I din roll kommer du vara starkt bidragande till Braccos dagliga arbete och agera spindeln i nätet utifrån kontoret i centrala Göteborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bracco Imagings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bracco Imaging. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Business Support kommer du arbeta från kontoret i centrala Göteborg. I din roll kommer du självständigt ansvara för att driva ditt arbete framåt och du har möjligheter att själv sätta rutiner och riktlinjer för ditt arbete.

I din roll kommer du ha nära kontakt med företagets säljare över telefon och på ett koordinerande sätt stötta dina kollegor med förfrågningar om exempelvis lagerstatus på artiklar samt hänvisa till artiklar där lagerstatus är mer positivt. Du kommer arbeta i flera olika affärssystem, däribland använda SAP och Excel som verktyg.

Du kommer till exempel att:
 • Stämma av lagernivåer i affärssystemet SAP
 • Prognostisera lagernivåer
 • Med hjälp av Excel ta fram statistik och rapporter för varuflöden, orderadministration, inköp
På sikt finns det även, för rätt person, möjlighet att hantera reskontra och löpande bokföring. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och som vill kombinera din analytiska och administrativa förmåga med ett effektivt arbete och service gentemot dina kollegor.

Vi söker dig som
 • Har arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat då kontakter dagligen sker på båda dessa språk
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom exempelvis logistik eller ekonomi.

Som person är du noggrann i ditt arbete. Du trivs och har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och motiveras även av att arbeta problemlösande. Vi ser även att du är ansvarstagande och trygg i dig själv.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gårda, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Bracco Imaging Scandinavia AB marknadsför en stark och integrerad portfölj med högkvalitativa kontrastmedel samt medicintekniska produkter och tillbehör inom röntgen, MRI och ultraljud: ett helhjärtat fokus på lösningar och tjänster för klinisk bilddiagnostik och ett helhetsansvar att ge stöd för utbildning och information inom Norden och Baltikum.

Som specialister på kontrastmedel för bilddiagnostik är Bracco Imaging Scandinavias portföljer inriktade på hälso- och sjukvårdsleverantörernas praktiska verksamhet och på deras patienter samt på det breda utbud av tjänster som ger prov på vårt engagemang för vetenskaplig och teknisk utveckling.

Bracco Imaging Scandinavia AB har sitt säte i Göteborg (Sverige), med filialer i Danmark, Norge, och Finland och är ett dotterbolag till Bracco Imaging S.p.A., med huvudkontor i Milano i Italien.