Business Sales Controller till konsultuppdrag i Göteborg

Meritmind AB · Ekonomi · 4 dec

Om jobbet

Meritmind söker nu dig som vill arbeta som konsult ute hos vår kund med ett uppdrag som sträcker sig 12 månader framåt. Som Business Sales Controller arbetar du med att utveckla processer och rutiner som bidrar till bolagets lönsamma tillväxt. Som Business Sales Controller ansvarar du för framtagande och säkerställande av försäljnings- och omsättningsresultat, pris- och formatanalyser, försäljningsprognoser och analyser av businesscase. Vidare räknar du löpande på affärer och bidrar till sund prissättning och ett gott affärsmannaskap inom försäljningsorganisationen.

I ditt uppdrag ingår också att stötta och utmana försäljningschefen och säljansvariga i samband med rapporter, prognoser och budgetarbete. Vidare arbetar du proaktivt genom att operativt och aktivt delta i verksamheten. Du rapporterar till ekonomichefen och ingår i controllerorganisationen, vidare kommer du arbeta i nära samarbete med försäljningschefer och delta i försäljningsledningsgruppen.

Kvalifikationer och erfarenhet
  • Utbildad civilekonom eller motsvarande
  • 5-10 års erfarenhet av controllerarbete
  • Mycket goda kunskaper i Excel
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad civilekonom och har gedigen erfarenhet av arbete som controller eller liknande arbete i en sälj- och marknadsintensiv miljö. Du är van att arbeta med olika analysverktyg och har mycket god kunskap i Excel. För att passa i rollen är du kommunikativ och kommersiellt driven. Du är van att agera som bollplank mot beslutsfattare och är lösningsorienterad i ditt tankesätt samt trivs att arbeta operativt. Du kan tidigt se samband ur stora flöden av data och du är van att arbeta självständig och har hög integritet. I rollen kommer du att vara en central del i att utveckla lönsamheten vilket ställer krav på din analysförmåga, kreativitet och problemlösarförmåga.Personliga egenskaper

För att trivas i konsultrollen tror vi att det är viktigt att du har en utvecklad känsla för affären och verksamheten, att du har en god förståelse för detaljerna utan att tappa helhetsperspektivet samt att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplicerade uppgifter. Du har en utpräglad analytisk förmåga, ett eget driv och är en person som får energi av att möta nya människor. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har god kommunikativ förmåga.

Placeringsort: Göteborg

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014)

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Eva Leinemar på 0708-24 12 20. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är sökbar så läge denna annons är publicerad.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget