BUSINESS ANALYST TILL ELICIT

Sigma · Data & IT · 28 jan

Om jobbet

Elicit startades 1999 och är idag 60 engagerade medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Elicit erbjuder IT-lösningar där vi tar helhetsansvar i utvecklingsprojekt eller tillför specialistkompetens inom Verksamhetsanalys - Systemutveckling - Systemförvaltning.

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser*?

- Då ska du absolut läsa vidare. Elicit växer och behöver utöka sitt projektkontor i Göteborg med en erfaren kravanalytiker/Business Analyst med stort fokus på kundnytta.

Din roll och dina arbetsuppgifter
Projektkontoret är Elicits in-house verksamhet där kundprojekt drivs. Där kommer du att ingå i ett team där det finns det gott om kompetenta och trevliga kollegor. Vanligtvis består ett team av en BA, en projektledare, en arkitekt och systemutvecklare. Ni jobbar agilt och det finns även en Scrum Master som stöttar er. Arbetet är väldigt varierande och stimulerande, på förmiddagen kanske du sitter i en Workshop tillsammans med kund och på eftermiddagen varvar du dokumentation med förbättringsarbete.

Fördelarna att jobba som BA på Elicit är många. Vad sägs om att få en central roll i spännande projekt? Möjlighet att vara med och påverka och ta ansvar? Att få jobba i fantastiskt fina lokaler mitt i centrala Göteborg? Och inte minst att få kollegor som brinner för sin uppgift samtidigt som de främjar kunskapsutbyte och sammanhållning.

Din profil
Vi vill att du har högskoleutbildning inom relevant område, gärna inom systemvetenskap eller IT. Du har tidigare jobbat med kravhantering och har erfarenhet av att driva projekt med mycket kunddialoger. Du tycker om att leda förstudier och workshops i syfte att identifiera och dokumentera verksamhetens behov och krav. Det är viktigt att du gillar att sätta dig in i nya frågeställningar och nya branscher. Att förstå kundens situation och verksamhet är något du strävar efter. Har du tidigare erfarenhet av att driva projekt mot IT-relaterade verksamheter är det ett stort plus.

Som person är du öppen, social och har ett stort driv och engagemang. Du behöver ha en god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänkande och noggrannhet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

KONTAKTPERSON

I denna rekrytering samarbetar Elicit med Sigma Compleo. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Elicit. Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se. Vid frågor kontakta Susanne Hjälmered på susanne.hjalmered@sigma.se eller 070-389 70 07.

*Ja, Elicit är faktiskt en av Sveriges bästa arbetsplatser! När managementföretaget Great Place to Work nyligen släppte listan över bästa arbetsplatserna (medelstora företag) i Sverige hamnade de på åttonde plats. I Sverige deltar flera hundra företag i rankingen om trivsel och företagskultur. Elicit är mycket stolta över utnämningen och hoppas att du vill vara en del i deras kultur. Dessutom sitter de i ett av Göteborgs fräschaste kontor - mitt i city och nära till allt!


Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget