Brinner du för PLC-programmering?

Om jobbet

Är du på jakt efter ett jobb inom automation och PLC-programmering? Vi söker nu dig som tycker det är riktigt roligt med programmering och som vill bli en del av ett ledande konsultbolag.

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör hos vår kund kommer du att få ta del av många spännande projekt inom automation och PLC-programmering. Vår kund arbetar med flera olika spännande projekt där du initialt kommer börja arbetet inhouse för att på bästa sätt komma in i arbetsuppgifterna. Du kommer också delta i möten, ha kundkontakt och få allt mer ansvar.
Exempel på projekt är programmering av produktionslinor inom fordonsbranschen och övrig industri. Det kan också vara projekt inom fastigheter, sjukhus, infrastruktur och processanläggningar. Du kommer att arbeta med nyinstallationer, uppgraderingar, driftsättning, felsökning.

Du blir en del av en kompetent och social grupp som gillar att hitta på roliga aktiviteter tillsammans. Du har också stor möjlighet till att utvecklas inom bolaget.

Din profil

Är du vår kunds nästa PLC-programmerare?

För att vara aktuell ser vi att du:
  • Har ett brinnande intresse för PLC-programmering.
  • Har en utbildning inom automation eller liknande.
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska.
Det är meriterande om du:
  • Sysslar med programmering på fritiden.
  • Har kunskaper inom drivsystem.
  • Har kunskaper inom TIA-portaler.
  • Har körkort B.
Vidare ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och initiativtagande. Du gillar att arbeta i grupp och att samarbeta med många olika personer. Eftersom detta är en konsultroll ser vi också att du gillar att vara utåtriktad samt att ha kundkontakt. Det viktigaste är att du har viljan att utvecklas till en duktig automationsingenjör.

Villkor

Start: Omgående eller efter årsskiftet.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning. 08.00-17.00, flexibelt.
Placering: Göteborg

Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sofia Haugland Persson, 0735168990

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Till Göteborgskontoret letar de nu efter flera unga talanger. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.