Brevbärare

Om jobbet

Gillar du att röra på dig och räds inte väder och vind? Då kommer detta arbete passa dig!

Dina arbetsuppgifter

Som brevbärare hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter vara brev- och postsortering, eftersändning samt utdelning av post med hjälp av i första hand cykel, elcykel, bil eller elbil. Du kommer att utgå från olika postkontor runt om i Göteborg och bli tilldelad en eller flera turer för postutdelning.

Randstad arbetar med rekryteringsprocessen men anställning sker direkt hos kund. 6 månader provanställning, därefter fast anställning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har god fysik och god kondition. Du arbetar effektivt och självgående i det du tar dig an, är inte rädd för att ta i samt har inga problem att arbeta i alla typer av väder. Du bör vara flexibel med arbetstider och har lätt att anpassa dig till olika arbetsplatser. Som person är du utåtriktad och serviceminded då du träffar många nya personer i ditt arbete och är ansiktet utåt för vår kund.

Dina egenskaper

B-körkort är ett krav och vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Randstad och våra kunder förväntar sig att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution

Mejla Randstad AB

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.