Bokare / kundrådgivare av föreläsare

Om jobbet

Söker du ett annorlunda, utvecklande och kreativt säljjobb där du dagligen har kontakt med några av landets mest spännande personer.

Tjänsten

Tjänsten innebär att du behandlar inkommande förfrågningar som kommer direkt till oss och hjälper kunderna med att hitta den rätta föreläsare för sig. Du skal genom din kunskap och ditt förtroendeingivande, positiva och trevliga bemötande skapa goda och långsiktiga kundrelationer.

Hos oss är du ansvarig för hela säljprocessen vilket inbegriper, införsäljning, planering och uppföljning av kunderna. Dina kunder finns på alla nivåer inom näringsliv, kommuner, fackförbund, myndigheter, mm.

Dina kvalifikationer

Vi söker en utåtriktad och mycket driven person som inte är rädd för att ta nya kontakter. Du har ett par års erfarenhet av olika typer av försäljning.

Som person är du prestationsorienterad och tycker om att sätta upp höga mål för dig själv som du arbetar hårt för att uppnå. Du har ett starkt eget driv och ett intresse för att göra affärer och bygga relationer. Du är självgående i ditt arbete och driver dina processer framåt på ett engagerat och självständigt sätt. Du kommer till din rätt i en utåtriktad och relationsskapande roll och samarbetar med kollegor och kunder på ett lyhört och smidigt sätt.

Du behärskar du såväl svenska som engelska i tal och skrift och har god datavana.

Ansökan

Låter detta intressant?

Maila din ansökan till kontakt@athenas.se, om du har frågor får du gärna ringa Alexander Braun / country manager på 0707 996 420

Tjänsten kan komma att tillsättas omgående, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kundservice
Kontakt

Mejla eller ring Alexander Braun, 0707996420

Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Athenas är en av Skandinaviens ledande talarförmedlingar med kontorer i Norge, Sverige och Danmark. Vi är ett kunskapsföretag som arbetar med att fylla seminarier, konferenser, events och utbildningar med innehåll och kompetens i form av talare, föreläsare, utbildare och underhållare


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var