Boendestödjare

Om jobbet

Idag bedriver Lss Omsorgen fyra boenden samt tre dagliga verksamheter och två psykologmottagningar. Vidare befinner vi oss i ett expansivt skede där flera nya planerade boenden finns i framtiden.

Vi söker nu positiv och kreativ personal till våra boende i Göteborgsregionen. Idag söker vi individer för tillsvidare anställning och timanställning. Boendet består av fem respektive sex boendelägenheter samt allmänna utrymmen. Du kommer att bli en del av en positiv arbetsgrupp och har stora möjligheter att bidra med positiv utveckling. Du har stor möjlighet att forma framtidens bästa boende! Med förmånliga friskvårdsmöjligheter. Vi erbjuder kontinuerlig internutbildning samt handledning för att skapa kvalité och utveckling för just Dig.

De människor vi arbetar med i LSS verksamheterna är individer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och autism som kan leda till beteenden där vi som professionella behöver avleda, stötta samt förebygga.

Vi arbetar strukturerat med lågaffektivt bemötande utifrån individens särskilda behov. Detta ställer stora krav på rätt inställning samt bemötande till både arbetet och sina medmänniskor.

Arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifterna består i att stödja de boende i alla förekommande vardagliga situationer. Vi arbetar med mervärde och erbjuder det som individen som bor hos oss vill ha på sin fritid, arbetsplats och i sitt boende. En positiv anda och ett tydligt förhållningssätt smittar av sig och gör arbetet till något mer än bara ett jobb att gå till.

Krav för anställning?
Vi söker personer med god vana att arbeta med individer med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Du bör ha utbildning inriktad mot målgruppen, exempelvis undersköterskeutbildning, mentalskötare, stödassistent, stödpedagog, sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut mm. Då vi arbetar i grupp ska du vara en god kommunikatör och vara ödmjuk inför allas olikheter och se styrkan i olikheterna. Du ska kunna arbeta efter givna riktlinjer då klienterna har behov av tydlighet och struktur.

Vidare är du van att hantera beteende som exempelvis utåtagerande beteende. Vi ser att du är stresstålig, strukturerad och inriktad på att tillhandahålla service och omsorg i enlighet med LSS och företagets riktlinjer. Arbetet innebär stor frihet under eget ansvar. Du är väl bekant med att dokumentera samt lagar och regler.

Vi anser vidare att det är av stor vikt att du har ett stort engagemang och driv för ditt arbete. Empati är ett ledord i verksamheterna vi implementerar i alla situationer. Våra tre värdegrundsord i verksamheterna är trygghet, stabilitet och kompetens.

Tillträde av tjänsterna omgående enl. ök.
Jobbfakta
Ort
Härryda
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska
Vård & Omsorg
Socionom
Kontakt

Mejla eller ring Maritha Jernfors, 0703-312337

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Idag bedriver Lss Omsorgen fyra boenden samt tre dagliga verksamheter och två psykologmottagningar. Vidare befinner vi oss i ett expansivt skede där flera nya planerade boenden finns i framtiden.


Hitta hit

Visa var