Biträdande el-konstruktör sökes i centrala Göteborg!

Om jobbet

Har du en teknisk utbildning inom el och är hungrig på att arbeta och lära dig nya saker? Då kanske detta är jobbet för dig! Ta chansen och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som biträdande konstruktör tillhör du el-avdelningen som består av 50 personer, indelade i två grupper med inriktning el/tele. Din främsta arbetsuppgift blir att projektera elinstallationer i olika byggnader. Till en början kommer du att arbeta med kanalisation och göra kabeldimensioner samt beräkningar och CAD-ritningar. Vidare kommer du även att arbeta med belysning, el-kraft, signaler, passagekontrollsystem och brandlarm. Du kommer att ha flera projekt parallellt med varandra och jobbar främst inhouse.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Utbildning inom elektro/el
  • Pratar engelska obehindrat
Meriterande:
  • Svenska eller viljan att lära dig
  • Kunskaper i Revit
  • Kunskaper i AutoCad
  • Körkort B
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
För att trivas i tjänsten som biträdande konstruktör ska du vara nyfiken och hungrig på att arbeta som el-konstruktör. Du har en god socialförmåga, vill utvecklas samt trivs att arbeta tillsammans med andra människor. Vidare är du en ödmjuk och positiv person.

Villkor

Start: Omgående eller enl. ö k
Tjänst: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 8-17
Ort: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Lycka till!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Elektronik
Kontakt

Ring Sandra Svensson, 0735168977

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Vår kund är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till deras kunder inom bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. De arbetar med att sätta samman konsulter med olika kompetenser som samverkar för att genomföra olika projekt, allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.