Bilsadelmakare

Om jobbet

Havd Group söker bilsadelmakare

Beskrivning

Vill du vara med och utveckla morgondagens produkter inom interiör till fordonsindustrin? Är du en duktig bilsadelmakare som söker en ny utmaning? Havd Group expanderar och söker nu fler medarbetare till vår inredningsverkstad.

Rollen

Som bilsadelmakare kommer du att arbeta i vår inredningsverkstad med att ta fram produkter från tidiga konceptfaser till produktionsfärdiga artiklar. Du arbetar med tillskärning, mallning, sömnad och beklädnad. Rollen innebär ett nära samarbete med våra kunder och vår produktionsanläggning i Ungern.

Din bakgrundDu har stor erfarenhet av tillskärning, sömnad och beklädnad av interiöra detaljer till fordonDu är självgående och van att själv ha direktkommunikation med kundSadelmakare inriktning bil eller motsvandeMycket goda svenska och engelska kunskaper i tal och skrift.

Vi erbjuder

Gillar du komplexa produkter och trivs att arbeta med stort eget ansvar. Är du innovativ och drivs av att hitta lösningar. Då är Havd Group rätt val för dig. Som medarbetare hos oss får du arbeta nära produktutveckling, modellverkstad och produktion, du har kunskap i huset som täcker in allt från idé till färdig produkt.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Vi sätter tillsammans en individuell utvecklingsplan som vi arbetar aktivt med. Att du ständigt utvecklas och får en löpande vidareutbildning är en självklarhet för oss.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Ingrid Bergqvist, 031-348 18 40

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Havd Group är ett familjeföretag med stor kunskap som bygger på lång och bred erfarenhet. Företaget genomsyras av vilja och drivkraft vilket skapar en flexibel och pålitlig organisation. Med egna produktionsanläggningar i Sverige och Ungern tillverkar vi kundanpassade produkter.

Verksamhetensområdena sträcker sig över produktutveckling, prototyp och lågvolymproduktion inom i plast, beklädnad och polyuretan. Vi har även egna verkstäder för prototypframtagning och specialutrustningar. På vårt huvudkontor i Mölndal finns vår produktutvecklingsavdelning som driver både externa som interna uppdrag inom ett flertal områden.


Hitta hit

Visa var