Bilförsäljare

Om jobbet

Vi söker en målinriktad, framåt säljare.

Autohallen i Stenungsund är en auktoriserad fullservice anläggning för Skoda, Mazda och SEAT. Vi är i dagsläget 15 medarbetare, vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa tänkbara service, med hög kvalité och med utomordentligt nöjda kunder i fokus.

Som bilförsäljare för Skoda, Mazda och SEAT driver du hela säljprocessen från första kontakten med kund till leverans. Dina arbetsuppgifter består bl a att söka upp och skapa nya kundrelationer samt att utveckla och underhålla befintliga kunder för långsiktiga relationer.

Vi söker dig som är social, utåtriktad och har lätt för att prata med nya människor. Du är självständig, effektiv och strukturerad i ditt arbete men är samtidigt en lagspelare som har lätt för samarbete och gillar att jobba i team. Du är målinriktad och ansvarstagande. Utbildningar inom Skoda/VW-gruppen och Mazda är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett flexibelt , roligt jobb där du jobbar med den senaste tekniken. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team, i nyrenoverade lokaler med den senaste utrustningen och verktyg.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till Daniel Hillbrant. Vi ser gärna ett CV tillsammans med ett personligt brev.

Har du några frågor tveka inte att kontakta Daniel Hillbrant på 0303-83800 eller daniel.hillbrant@autohallen.se

Vi ser fram emot att höra från just dig, varmt välkommen med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Stenungsund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kundservice
Kontakt

Mejla eller ring Daniel Hillbrant, 0303-83800

Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget


Hitta hit

Stenungsund Visa på karta

Visa var